Merken

Zarkoperfume

ZARKO PERFUME

Zarko Perfume is een nieuw parfumhuis uit Denemarken, waarbij de geuren ontwikkeld zijn op basis van natuurlijke Molecules in 6 verschillende geur belevenissen. 

Zarko Ahlmann Pavlov heeft tijd geïnvesteerd in de ontwikkeling van MOLECULE . De resultaten zjjn meer dan een geur. Het is een fenomeen, een persoonlijke triomf. Deze creatie bevat geen essentiële oliën in de klassieke zin van het woord, maar is gebaseerd op één grote molecule als het dominerende ingrediënt, gecombineerd met kleinere moleculen. Het magische moment vindt op het moment van toepassing plaats, wanneer de moleculen zich aanpassen aan de temperatuur van de huid, de toestand van je geest of fysieke conditie, en zich verbinden als een zeer persoonlijke en individuele geur. 

Heen en weer bewegend, glinsterend, meer en meer variaties van zichzelf tonend, begint MOLECULE een verhouding met je en vestigt een relatie met je huid.

Na tien uur lossen de kleinere moleculen op en blijft de essentie van de laatste molecuul over  - dit is het resultaat van een zeer persoonlijke en intieme reactie van de geur op je huid. 

MOLECULE – Een fenomeen, een persoonlijke aura, intimiteit en verbondenheid op een moleculaire basis Je aura. Intensief als nooit tevoren.

In tegenstelling tot traditionele (Franse) parfums, bestaan de parfums van ZARKOPERFUME niet uit een mengsel van essentiële oliën en alcohol. Zarko voegt aan de klassieke Franse parfums natuurlijke moleculen toe. Natuurlijke moleculen zijn, in tegenstelling tot synthetische moleculen, afkomstig van een natuurlijke bron. Deze natuurlijke bron wordt ontleed tot zijn meest pure en zuivere vorm. De zuivere moleculen worden toegevoegd aan de parfums.

Natuurlijke moleculen reageren niet op alcohol zoals (synthetische) essentiële oliën dat doen. Gemengd met alcohol zullen natuurlijke moleculen vervliegen. Water daarentegen bewaart de natuurlijke molecuul in de flacon en versterkt bovendien zijn intensiteit. Door de toevoeging van water blijven de geuren van ZARKOPERFUME niet alleen lange tijd op de huid aanwezig, maar ook in eenzelfde intensiteit. Zarko brengt precies de juiste hoeveelheid water met de juiste zwaarte van de moleculen samen, om de sterkte van de geur te bereiken, die hij voor ogen heeft. 

Evenals water, is ook de huid een onmisbaar onderdeel van de parfums. In de flacon zijn de parfums nog niet 'klaar'. De moleculen reageren op de warmte en aura van de huid en smelten daarmee samen, waardoor zich een persoonlijke geur ontwikkelt. De geuren worden zowel door dames als heren gedragen. De mannelijke of vrouwelijke huid bepaalt de ontwikkeling van de geur. 

Zarko heeft zich bij het creëeren van de parfums niet vastgehouden aan de traditionele geuren piramide, maar heeft hierin zowel top- als base notes weten te vangen, die gelijktijdig waarneembaar zijn, zonder dat deze elkaar overheersen of afbreken. Het resultaat: parfums met een lineair verloop, die gelijktijdig fris en zacht als warm en intens ruiken.Je aura. Intensief als nooit tevoren. Zes jaar ontwikkelingstijd investeerde Zarko Ahlmann Pavlov in "Molécule 234•38". Het resultaat is zijn persoonlijke meesterwerk, dat veel meer in de buurt komt van een fenomeen dan een geur. Molecule 234.38 is een minimalistische ervaring, ontwikkeld vanuit een abstracte, Deense designvisie. De creatie is geheel zonder klassieke etherische geuroliën tot stand gebracht en bestaat uit één grote molecuul, die met verschillende kleine moleculen is verbonden. Het magische van deze grote molecuul is, dat zijn samenstelling en gewicht voortkomen uit de huid en zijn omgeving. Het lichaam oefent dus directe invloed op de bestanddelen van de geur uit. De toestand van het lichaam - maar ook de mentale toestand van de drager beïnvloeden op dezelfde manier de individuele ontwikkeling van de geur.  De moleculen in de "Molécule 234•38" hebben een enorm grote bewegingssnelheid, die synthetische oliën/moleculen missen. Gevolg hiervan is dat de geur verandert, iriseert, en iedere keer nieuwe variaties toont. Molécule 234.38 heeft een puur en subtiel effect, ietwat richting amber en blond hout. "Molécule 234•38" gaat een liefdesverhouding met de drager aan, en reageert op de lichamelijke en geestelijke toestand van de drager. Het omarmt je aura. De geur beïnvloedt de drager ook zeer positief, waardoor een wederkerige verhouding wordt opgebouwd. Dit maakt de geur meer een ervaring als parfum.  Na 10 uur lossen de kleinere moleculen op en is datgene wat overblijft het resultaat van een persoonlijke en intieme reactie tussen drager en geur, die nog lang op de huid aanwezig blijft. "Molécule 234•38" - een fenomeen, een persoonlijke aura, die zelfs tot op moleculair niveau van intimiteit en saamhorigheid doordrongen is.verkrijgbaar in 100ml en 30ml..

€29,95

populair Zarkoperfume OUD'ISH 100 ML
Charisma. Karakter. Charme. Oud is zo kostbaar als vloeibaar goud. In meest zuivere vorm ruikt het naar zoet hout en woudbodem. Een deel van boomhars, dat voor de meeste mensen nog onbekend is. Zarko brengt met OUD'ISH een unieke Deense ervaring voor de neus  tot leven: de geur van een vol bos gemixt met de frisse bries van de zee. Een diepgaand, helder moment. Een geur, die zich in twee parallel lopende fases presenteert en je onmiddellijk betovert. Een revolutionaire aanpak - complex en met Noorse gereduceerde elegantie. OUD'ISH is de meest intense geur van de lijn, wat zijn zachtheid nog unieker maakt. De intense, zachte molecuul wordt ook wel de ‘knuffelmolecuul’ genoemd, en geeft een knus en warm gevoel. Gebruikte essentiële oliën:- Oud- Indische groene thee - Witte musk ..

€119,00

"PINK MOLÉCULE 090•09" is de interpretatie van de mix van Noorse elementen en rosé champagne; de warme voorjaarsbries, gecombineerd met de geur van donkere bomen en het water aan de Deense kust. De geur opent zich onschuldig en zeer puur met gelijktijdig op de achtergrond intensieve noten; precies zoals rosé champagne. Tijdens het dragen gaat het erom het typische, veranderende karakter van "PINK MOLÉCULE 090•09" te leren kennen en het verrassende, driedimensionale sprankelende geureffect te ervaren, welke uitsluitend met Zarkos moleculaire geuropbouw te realiseren is. De geur is als chiffon, gelaagd en doorzichtig. De verschillende lagen zijn doorzichtig en ruik je door elkaar heen.PINK MOLÉCULE 090•09 is een unisex geur. Op de huid wordt de mannelijkheid of vrouwelijkheid bepaald. TOPNOTES: eldeflower - abricot - black orchid - pink moleculesHEARTNOTES: ripped outBASENOTES: mahogny - cream accord - black wood accord Gebruikte essentiële oliën:- Vlierbloesem- Zwarte orchidee - Mahonoie ..

€29,95

populair Zarkoperfume E'L  100 ML
'e'L" klinkt niet toevallig als het Franse woord "Elle", nu Zarko Ahlmann Pavlov de geur voor een zeer bijzondere vrouw creëerde - zijn vrouw Lene. Het was ook deze geur, die Zarko introduceerde in de wereld van moleculen. Hij ontwikkelde met deze geur een kunststuk, die in de klassieke geurenpyramide absoluut ondenkbaar was: een warme, diepe basisnoot en een frisse, levendige top  die parallel naar elkaar bestaan, zonder dat de een de ander overtreft of afbreekt. Beide noten blijven continue open, aanwezig en waarneembaar. Met e'L creëerde Zarko een parfum die de simpele wens van veel consumenten vervult: Een lichte, frisse geur die lang blijft hangen, zonder penetrant te zijn. e'L is de enige geur die zijn zachte, heldere en frisse voorkomen weet vast te houden zonder van geur te veranderen.  Een geur, die helemaal met de huid versmelt. Een individuele verrijking van de eigen persoonlijkheid - essentieel om op de huid te ervaren, waar het karakter zich ontvouwt en per individu kan verschillen. Kalm, discreet, fris en transparant, binnen enkele ogenblikken waan je je in Denemarken. Een geur voor een zelfbewuste vrouw die van luxe houdt. Met granaatappel en een vleugje groene thee.  Verkrijgbaar in 100 ML..

€119,00

populair Zarkoperfume inception 100 ML
INCEPTIONScience-fiction. In een flesje. Geïnspireerd door de gelijknamige film en de veelzijdigheid en verschillende bewustzijnsniveaus daarin, is "Inception" met zes moleculaire fases - in plaats van de traditionele drie - een ware revolutie, die onze geur gewoontes op z'n kop zet. De verschillende moleculaire fases komen gelijktijdig op en verlopen synchroon, zodat zij allen gelijktijdig  waarneembaar blijven, zij het met een ongelofelijke lichtheid en transparantie. De moleculen zijn zodanig met elkaar versmolten, dat bijna niet te ruiken is om welke moleculen het gaat. De geur brengt een intensief en inspirerend gevoel over. Het elektrocuterende, dat normaliter slechts aan topnoten voorbehouden is, blijft bij INCEPTION duurzaam aanwezig. Zo ontstaat de onuitwisbare indruk, dat je onmiddellijk in de geur wordt opgenomen. Zoals de partituur van een muziekstuk een verscheidenheid aan stemmen heeft, zo bestaat deze androgene geur uit zachte, heldere noten en gelijktijdig uit diepe,tot aan intensieve, krachtvolle tonen. Voor de parfumliefhebber die zich compleet wil laten verrassen.  Gebruikte essentiële oliën:- Kruiden- Groene noten - Ozon..

€119,00

populair Zarkoperfume MOLéCULE 234•38
Je aura. Intensief als nooit tevoren. Zes jaar ontwikkelingstijd investeerde Zarko Ahlmann Pavlov in "Molécule 234•38". Het resultaat is zijn persoonlijke meesterwerk, dat veel meer in de buurt komt van een fenomeen dan een geur. Molecule 234.38 is een minimalistische ervaring, ontwikkeld vanuit een abstracte, Deense designvisie. De creatie is geheel zonder klassieke etherische geuroliën tot stand gebracht en bestaat uit één grote molecuul, die met verschillende kleine moleculen is verbonden. Het magische van deze grote molecuul is, dat zijn samenstelling en gewicht voortkomen uit de huid en zijn omgeving. Het lichaam oefent dus directe invloed op de bestanddelen van de geur uit. De toestand van het lichaam - maar ook de mentale toestand van de drager beïnvloeden op dezelfde manier de individuele ontwikkeling van de geur.  De moleculen in de "Molécule 234•38" hebben een enorm grote bewegingssnelheid, die synthetische oliën/moleculen missen. Gevolg hiervan is dat de geur verandert, iriseert, en iedere keer nieuwe variaties toont. Molécule 234.38 heeft een puur en subtiel effect, ietwat richting amber en blond hout. "Molécule 234•38" gaat een liefdesverhouding met de drager aan, en reageert op de lichamelijke en geestelijke toestand van de drager. Het omarmt je aura. De geur beïnvloedt de drager ook zeer positief, waardoor een wederkerige verhouding wordt opgebouwd. Dit maakt de geur meer een ervaring als parfum.  Na 10 uur lossen de kleinere moleculen op en is datgene wat overblijft het resultaat van een persoonlijke en intieme reactie tussen drager en geur, die nog lang op de huid aanwezig blijft. "Molécule 234•38" - een fenomeen, een persoonlijke aura, die zelfs tot op moleculair niveau van intimiteit en saamhorigheid doordrongen is...

€119,00

populair Zarkoperfume MOLéCULE MÉNAGE À TROIS 100ML
Ménage à trois is het meest verboden en tegelijkertijd het meest verleidelijke liefdesverhaal, waarin we risico’s nemen, naar absolute vrijheid streven en bezwijken voor een wetteloze passie en lust.Samengesteld uit 3 enorme musk moleculen, die samen een perfecte verbinding aangaan, Ménage á trois is intiem en opwindend tegelijkertijd. Als een tweede huid, combineert de geur onschuld en een diepe intensiteit, zonder compleet overheersend te zijn.Geur noten: Aromatische musk base notes met een top van frisse watermeloen.Ménage à trois is that most forbidden of love stories, where we take severe risks, indulge in absolute freedom, and succumb to a lawless maelstrom of passion and desire.Composed of 3 major Musk molecules, one fractionated to fit into a compound, Ménage à trois is at once intimate and exhilarating. As a second skin, it races from innocence to deep intensity, yet always stopping short of overpowering.Perfume notes: Aromatic base musk notes with hints of crushed fresh watermelon..

€119,00

populair Zarkoperfume MOLéCULE No8 100 ML
‘MOLeCULE No8 Wooden Chips is een grote sprong in het diepe dat voortkomt uit het geloof in mijzelf’, aldus Zarko Ahlmann Pavlov. De oorsprong van de geur ligt bij het strand achter zijn huis, waar Zarko al meer dan tien jaar dagelijks komt. Op een dag ontmoette Zarko daar een houthakker die hout aan het hakken was. De speciale geur die daaruit voort kwam had hij nooit eerder geroken; zoet hout, gebrande caramel, en een zachte woestijnwind met de ondertoon van licht fruit. De geur gaf hem het gevoel van totale vrijheid en onschuld, naar mijn idee de grootste rijkdommen die een mens kan bezitten. Het is deze ervaring die Zarko heeft wilen vangen in de geur.Zarko past voor deze geur een speciaal proces toe, waarin hij de moleculen laat rijpen in ‘wooden chips’. Gebruikte essentiële oliën:- Mandarijn- Turkse rozenolie - Patchouli..

€119,00

populair Zarkoperfume PINK MOLÉCULE 090•09 100 ML
"PINK MOLÉCULE 090•09" is de interpretatie van de mix van Noorse elementen en rosé champagne; de warme voorjaarsbries, gecombineerd met de geur van donkere bomen en het water aan de Deense kust. De geur opent zich onschuldig en zeer puur met gelijktijdig op de achtergrond intensieve noten; precies zoals rosé champagne. Tijdens het dragen gaat het erom het typische, veranderende karakter van "PINK MOLÉCULE 090•09" te leren kennen en het verrassende, driedimensionale sprankelende geureffect te ervaren, welke uitsluitend met Zarkos moleculaire geuropbouw te realiseren is. De geur is als chiffon, gelaagd en doorzichtig. De verschillende lagen zijn doorzichtig en ruik je door elkaar heen.PINK MOLÉCULE 090•09 is een unisex geur. Op de huid wordt de mannelijkheid of vrouwelijkheid bepaald. TOPNOTES: eldeflower - abricot - black orchid - pink moleculesHEARTNOTES: ripped outBASENOTES: mahogny - cream accord - black wood accord Gebruikte essentiële oliën:- Vlierbloesem- Zwarte orchidee - Mahonoie ..

€119,00

Blijf ook op de hoogte

Like onze facebookpagina hiernaast om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes,

workshops en andere leuke weetjes.

Daarnaast kunt u zich hieronder aanmelden oor onze nieuwsbrief, met kortingsacties, geur uitleggen en andere items


Facebook