Merken

Signature

Signature

                                            Signature Fragrances London ™     delicious, wild, fruity, spicy, warm


Het werd opgericht door de twee vrienden Solomon en Yinka. Met een grote passie voor parfums, besloten zij een eigen collectie parfums te maken waar iedereen van kan genieten.

De parfums zijn gebaseerd op vier van de meest populaire geurfamilies in de wereld; oriëntaals, bloemen, fris en zoet. Elk parfum, met zijn eigen identiteit, zorgt voor een unieke geursensatie.

De basis van Signature Fragrances London ™ is dat “jouw parfum het recht heeft om geroken te worden door anderen”. Daarom zijn de parfums van Signature Fragrances London ™ uitgevoerd als pure parfums; de hoogst en meest intense vorm van parfums. Dit zorgt voor een lange geursensatie die zich geleidelijk openbaart van zonsopgang tot zonsondergang; perfect voor onze huidige hectische levensstijl.

Ver weg van eaux de toilette en eaux de parfum, hebben de parfums van Signature Fragrances London ™ zich reeds in korte tijd bewezen door het aanbieden van hoog-waardige parfums. Zo bevatten de parfums van Signature Fragrances London ™ geen alcohol en wordt de nadruk gelegd op de kwaliteit van de grondstoffen en niet op een hoog productie-aantal. Elke collectie is met de hand geselecteerd om zo een perfecte band aan te gaan tussen parfum en gebruiker.

Signature Fragrances London ™ streeft ernaar om de ware essentie van parfums terug te brengen naar de 21e eeuw door een selectie van unieke geuren, op basis van wereldwijd verkregen grondstoffen, aan te bieden.

                                                                                                 Welcome to the World of Bottles, Perfumes, and Fascination.

             

Er zijn geen producten in deze categorie.

Blijf ook op de hoogte

Like onze facebookpagina hiernaast om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes,

workshops en andere leuke weetjes.

Daarnaast kunt u zich hieronder aanmelden oor onze nieuwsbrief, met kortingsacties, geur uitleggen en andere items


Facebook