Retouren

Retourneren:

Producten kunnen binnen een termijn van 14 werkdagen na ontvangst worden geretourneerd mits ongeopend en in ongeschonden, oorspronkelijke staat nadat u ons binnen 7 dagen na ontvangst van uw bestelling, uitsluitend per e-mail, medegedeeld hebt dat u één of meerdere artikelen uit uw bestelling zult retourneren. Verpakkingen in plastic seal dienen ook in dezelfde sealverpakking terug te worden gestuurd.

Goederen die zijn aangekocht met een korting kunnen niet worden geretourneerd.
Parfumerie Linnewiel VOF behoudt het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, indien het artikel niet in oorspronkelijke staat retour wordt ontvangen. In voorkomend geval zal Parfumerie Linnewiel VOF altijd contact opnemen met de afnemer.

Pakketten die ongefrankeerd worden geretourneerd, neemt Parfumerie Linnewiel VOF wel in ontvangst, maar de portokosten worden in mindering gebracht op het terug te ontvangen bedrag.
Retourzendingen kunt u sturen naar:


Parfumerie Linnewiel VOF
Kortestraat 7

6811EN Arnhem


De verzendkosten voor uw retourzending zijn voor uw rekening tenzij er een fout is gemaakt door Parfumerie Linnewiel VOF. Indien u aan deze voorwaarden voldoet wordt het aankoopbedrag en de verzendkosten binnen 7 werkdagen aan u teruggestort.

Uitzondering op het herroepingsrecht volgens de wet sinds (2014)
Parfums, lipsticks, bodycremes vallen onder: Hygiëne producten. Het gaat daarbij om producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van hygiëne. Deze producten kunnen niet worden teruggezonden als de verzegeling of gesealde verpakking is verbroken of geopend. Is deze geopend/verwijderd, dan verliest de klant zijn herroepingsrecht. Is dit nog intact, dan kan het product gewoon retour.

Blijf ook op de hoogte

Like onze facebookpagina hiernaast om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes,

workshops en andere leuke weetjes.

Daarnaast kunt u zich hieronder aanmelden oor onze nieuwsbrief, met kortingsacties, geur uitleggen en andere items


Facebook