Merken

Zarkoperfume

ZARKO PERFUME

Zarko Perfume is een nieuw parfumhuis uit Denemarken, waarbij de geuren ontwikkeld zijn op basis van natuurlijke Molecules in 6 verschillende geur belevenissen. 

Zarko Ahlmann Pavlov heeft tijd geïnvesteerd in de ontwikkeling van MOLECULE . De resultaten zjjn meer dan een geur. Het is een fenomeen, een persoonlijke triomf. Deze creatie bevat geen essentiële oliën in de klassieke zin van het woord, maar is gebaseerd op één grote molecule als het dominerende ingrediënt, gecombineerd met kleinere moleculen. Het magische moment vindt op het moment van toepassing plaats, wanneer de moleculen zich aanpassen aan de temperatuur van de huid, de toestand van je geest of fysieke conditie, en zich verbinden als een zeer persoonlijke en individuele geur. 

Heen en weer bewegend, glinsterend, meer en meer variaties van zichzelf tonend, begint MOLECULE een verhouding met je en vestigt een relatie met je huid.

Na tien uur lossen de kleinere moleculen op en blijft de essentie van de laatste molecuul over  - dit is het resultaat van een zeer persoonlijke en intieme reactie van de geur op je huid. 

MOLECULE – Een fenomeen, een persoonlijke aura, intimiteit en verbondenheid op een moleculaire basis Je aura. Intensief als nooit tevoren.

In tegenstelling tot traditionele (Franse) parfums, bestaan de parfums van ZARKOPERFUME niet uit een mengsel van essentiële oliën en alcohol. Zarko voegt aan de klassieke Franse parfums natuurlijke moleculen toe. Natuurlijke moleculen zijn, in tegenstelling tot synthetische moleculen, afkomstig van een natuurlijke bron. Deze natuurlijke bron wordt ontleed tot zijn meest pure en zuivere vorm. De zuivere moleculen worden toegevoegd aan de parfums.

Natuurlijke moleculen reageren niet op alcohol zoals (synthetische) essentiële oliën dat doen. Gemengd met alcohol zullen natuurlijke moleculen vervliegen. Water daarentegen bewaart de natuurlijke molecuul in de flacon en versterkt bovendien zijn intensiteit. Door de toevoeging van water blijven de geuren van ZARKOPERFUME niet alleen lange tijd op de huid aanwezig, maar ook in eenzelfde intensiteit. Zarko brengt precies de juiste hoeveelheid water met de juiste zwaarte van de moleculen samen, om de sterkte van de geur te bereiken, die hij voor ogen heeft. 

Evenals water, is ook de huid een onmisbaar onderdeel van de parfums. In de flacon zijn de parfums nog niet 'klaar'. De moleculen reageren op de warmte en aura van de huid en smelten daarmee samen, waardoor zich een persoonlijke geur ontwikkelt. De geuren worden zowel door dames als heren gedragen. De mannelijke of vrouwelijke huid bepaalt de ontwikkeling van de geur. 

Zarko heeft zich bij het creëeren van de parfums niet vastgehouden aan de traditionele geuren piramide, maar heeft hierin zowel top- als base notes weten te vangen, die gelijktijdig waarneembaar zijn, zonder dat deze elkaar overheersen of afbreken. Het resultaat: parfums met een lineair verloop, die gelijktijdig fris en zacht als warm en intens ruiken.populair Zarkoperfume OUD'ISH 100 ML
Charisma. Karakter. Charme. Oud is zo kostbaar als vloeibaar goud. In meest zuivere vorm ruikt het naar zoet hout en woudbodem. Een deel van boomhars, dat voor de meeste mensen nog onbekend is. Zarko brengt met OUD'ISH een unieke Deense ervaring voor de neus  tot leven: de geur van een vol bos gemixt met de frisse bries van de zee. Een diepgaand, helder moment. Een geur, die zich in twee parallel lopende fases presenteert en je onmiddellijk betovert. Een revolutionaire aanpak - complex en met Noorse gereduceerde elegantie. OUD'ISH is de meest intense geur van de lijn, wat zijn zachtheid nog unieker maakt. De intense, zachte molecuul wordt ook wel de ‘knuffelmolecuul’ genoemd, en geeft een knus en warm gevoel. Gebruikte essentiële oliën:- Oud- Indische groene thee - Witte musk ..

€119,00

populair Zarkoperfume inception 100 ML
INCEPTIONScience-fiction. In een flesje. Geïnspireerd door de gelijknamige film en de veelzijdigheid en verschillende bewustzijnsniveaus daarin, is "Inception" met zes moleculaire fases - in plaats van de traditionele drie - een ware revolutie, die onze geur gewoontes op z'n kop zet. De verschillende moleculaire fases komen gelijktijdig op en verlopen synchroon, zodat zij allen gelijktijdig  waarneembaar blijven, zij het met een ongelofelijke lichtheid en transparantie. De moleculen zijn zodanig met elkaar versmolten, dat bijna niet te ruiken is om welke moleculen het gaat. De geur brengt een intensief en inspirerend gevoel over. Het elektrocuterende, dat normaliter slechts aan topnoten voorbehouden is, blijft bij INCEPTION duurzaam aanwezig. Zo ontstaat de onuitwisbare indruk, dat je onmiddellijk in de geur wordt opgenomen. Zoals de partituur van een muziekstuk een verscheidenheid aan stemmen heeft, zo bestaat deze androgene geur uit zachte, heldere noten en gelijktijdig uit diepe,tot aan intensieve, krachtvolle tonen. Voor de parfumliefhebber die zich compleet wil laten verrassen.  Gebruikte essentiële oliën:- Kruiden- Groene noten - Ozon..

€119,00

Blijf ook op de hoogte

Like onze facebookpagina hiernaast om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes,

workshops en andere leuke weetjes.

Daarnaast kunt u zich hieronder aanmelden oor onze nieuwsbrief, met kortingsacties, geur uitleggen en andere items


Facebook