Merken

Shay & Blue

Shay & Blue


           DE MENSEN ACHTER SHAY AND BLUE


DOM DE VETTA – oprichter en creatief directeur Dom De Vetta gelooft dat een moderne geur moet "staan op de schouders van reuzen”, die een visie heeft om een verzameling van geuren met de rijkdom en de kwaliteit van de belle époque parfums te creëren, maar die ook opvallend modern en wenselijk zijn. Dom richtte Shay & Blue op in Londen in 2012, hij is een gepassioneerd zoeker naar de beste talenten in de parfumindustrie en besteedde de grootste tijd van zijn illustere carrière aan het creëren van kwalitatief hoogstaande parfums. Als Senior Vice President van Chanel maakte hij samen met Jacques Polge, Christopher Sheldrake en Karl Lagerfeld de boutique parfums van de “Les Exclusifs de Chanel” collectie. Voor Jo Malone Londen creëerde hij als Global General Manager de nieuwe creatieve richting van het huis na het vertrek van Jo Malone.

Eind 2014 won hij de prestigieuze Best Creative Director Award op de hoog aangeschreven Ca Fleure Bon Best of Scent Awards met de vermelding: Dom De Vetta van Shay & Blue is onze winnaar van dit jaar, voor zijn ongelooflijke olfactorische kennis en geaccumuleerde luxe zakelijk inzicht in het creëren van een van de meest fantasierijke en toegankelijke nieuwe parfumhuizen van de afgelopen jaren. Shay & Blue straalt charisma en stijl uit, met fantasierijke en unieke geuren." Dom gelooft dat nu het juiste moment is voor het oprichten van een boetiekgezelschap van getalenteerde individuen die de vlam en de knowhow van traditionele geurcreaties zal bewaken. En om de techniek van het maken van hoogstaande parfums voor toekomstige generaties te behouden.

JULIE MASSÉ – parfumeur Julie Massé is van een nieuwe generatie talenten. Een jonge parfumeur met een flair om op basis van de grootse parfumakkoorden parfums te maken met een verfrissende dosis vol van moderniteit en originaliteit. Dom's zoektocht naar een nieuwe "neus" met raffinement, karakter en warmte eindigde zodra hij Julie ontdekte. Julie komt van een familie komende uit Grasse; de legendarische thuisbasis van het traditionele parfum. Modern en internationaal georiënteerd heeft zij een onberispelijke achtergrond en is getraind door een aantal van de grootste legendes uit de parfumindustrie als Christine Nagel en Pierre Bourdon. Dom is van mening dat Julie, door haar vaardigheid en haar instinct voor hedendaagse parfums, als één van de toekomstig grote parfumeurs van de eenentwintigste eeuw kan worden beschouwd. 

SHAY & BLUE staat bekend om haar zogenoemde 'boutique' benadering en staat voor persoonlijke passie met zorg voor detail en vakmanschap. Het betekent dat we werken met onze handen en bekwame ambachtslieden, kunstenaars van het traditionele verfijnde parfum.


populair Shay & Blue Altropa Belladonna 100ML
 De rijk decadente geur van donkere cassis bessen worden gemengd met de bedwelmende, witte bloemen van narcissen en jasmijn op een basis van rijke bourbon vanille. Top  - Eerste indrukken van betoverende donkere cassis bessen bedwelmen en trekt u in.Hart - De narcotische vol bloemen van witte narcissen en jasmijn uit Grasse.Basis - De droge-down levert het zwoele einde van de dag geheimen van patchouli en zeldzame bourbon vanille.In een rijke, langdurige Eau de Parfum concentratie.Handgemaakt in Engeland met echte bloemen, vruchten en kruiden. Dit parfum bevat meer dan drie pond aan jasmijn en witte narcissen. Wolfskers werd opgericht in 2012 door Julie Massé, Parfumeur en Dom De Vetta,de oprichter...

€80,00

populair Shay & Blue Amber Rose 100 ML
AMBER ROSE - 2012 - Dom de Vetta & Julie Massé zijn geïnspireerd door de grote klassieke romantische bloemenparfums. Amber Rose, een voluptueuze zoete melk-noot rust op een basis van amber waaruit een chique en moderne rozen geur ontstaat Amber Rose, verleidelijk en uitdagend. Deze elegante madame heeft een rijke stamboom in het hart van de meest romantische geuren-geschiedenis. Hier is de roos geïntensiveerd en gemoderniseerd om haar eigentijds, verleidelijk en prikkelend te maken. Amber Rose is overgoten met raffinement, bestaand uit majestueuze meiroos met gourmand dulce de leche en geraffineerde witte amber. Verleidelijk en elegant. Een rijke, langdurige eau de parfum concentratie. ü  top:  een zachte opening-melodie van kostbare zeldzame meiroos van Grasse voor een onberispelijke, vrouwelijke indruk ü  hart: heerlijke dulce de leche (zoete melk) die voluptueus en omhullend is ü  basis: naderende schoonheid van de zonsondergang, hout en fijne witte amber geven warmte en zacht romantisch licht aan de schemering. verkrijgbaar in 30ml en 100ml..

€80,00

populair Shay & Blue Amber Rose 30 ML
AMBER ROSE - 2012 - Dom de Vetta & Julie Massé zijn geïnspireerd door de grote klassieke romantische bloemenparfums. Amber Rose, een voluptueuze zoete melk-noot rust op een basis van amber waaruit een chique en moderne rozen geur ontstaatAmber Rose, verleidelijk en uitdagend. Deze elegante madame heeft een rijke stamboom in het hart van de meest romantische geuren-geschiedenis. Hier is de roos geïntensiveerd en gemoderniseerd om haar eigentijds, verleidelijk en prikkelend te maken.Amber Rose is overgoten met raffinement, bestaand uit majestueuze meiroos met gourmand dulce de leche en geraffineerde witte amber. Verleidelijk en elegant. Een rijke, langdurige eau de parfum concentratie.ü  top:  een zachte opening-melodie van kostbare zeldzame meiroos van Grasse voor een onberispelijke, vrouwelijke indrukü  hart: heerlijke dulce de leche (zoete melk) die voluptueus en omhullend isü  basis: naderende schoonheid van de zonsondergang, hout en fijne witte amber geven warmte en zacht romantisch licht aan de schemering.verkrijgbaar in 30ml en 100ml..

€45,00

populair Shay & Blue Black Club Leather 100ML
Black Club Leather doet denken aan de geur van de Londense club privé lid,black from  Soho. Een perfect gladde en unisex leren geur. Rond, vol en rijk, de geur van de open haard vermengd met lederen, antieke meubelen, oude boeken en een warming brandy.Top  - De troostende rijkdom van het Engels leren.Hart - De geur van een ronde en opwarming fijne cognac.Basis - Nota van brandhout en mahogony ingewreven met bijenwas anchor .In een rijk parfum concentratie.Verkrijgbaar in 100 MLHandgemaakt in Engeland met echte bloemen, vruchten en kruiden. Zwarten Club Leather rond twee pond van bossen. Oud Alif werd opgericht in 2013 door Julie Massé, Parfumeur en Dom De Vetta, oprichter...

€120,00

populair Shay & Blue Black Tulip 100 ML
BLACK TULIP is een uitgesproken modern bloemenparfum. Een onmiddellijk treffen van sneeuwklokjes en tulp leidt naar de zachte warmte van witte chocolade en hout. Stijlvol en intrigerend laten de subtiele lagen van BLACK TULIP een blijvende indruk achter. In een rijke, langdurige eau de parfum-concentratie.Handgemaakt in Engeland met echte bloemen, fruit en specerijen en gecreëerd door Julie Massé, parfumeur, en Dom De Vetta, oprichter. SHAY AND BLUE test niet op dieren.geur-pyramide van het parfum:*        top: sneeuwklokjes en cyclamen zorgen voor een instant bloemige frisheid*        hart: zwarte tulp en pruim brengen een afgeronde rijkdom naar het hart van de compositie*        basis: witte chocolade en zacht hout voor een gladde afwerkingverkrijgbaar in 30ml en 100mlv..

€80,00

populair Shay & Blue Black Tulip 30 ML
BLACK TULIP is een uitgesproken modern bloemenparfum. Een onmiddellijk treffen van sneeuwklokjes en tulp leidt naar de zachte warmte van witte chocolade en hout. Stijlvol en intrigerend laten de subtiele lagen van BLACK TULIP een blijvende indruk achter. In een rijke, langdurige eau de parfum-concentratie.Handgemaakt in Engeland met echte bloemen, fruit en specerijen en gecreëerd door Julie Massé, parfumeur, en Dom De Vetta, oprichter. SHAY AND BLUE test niet op dieren.geur-pyramide van het parfum:*        top: sneeuwklokjes en cyclamen zorgen voor een instant bloemige frisheid*        hart: zwarte tulp en pruim brengen een afgeronde rijkdom naar het hart van de compositie*        basis: witte chocolade en zacht hout voor een gladde afwerkingverkrijgbaar in 30ml en 100mlv..

€45,00

populair Shay & Blue Blood oranges 100 ML
Blood oranges is een rijk verfrissende geur met verse uitbarstingen van bloedsinaasappel ondersteund met een weelderige, sensuele mix van muskus, bossen en gepassioneerd leer.Verschillende, stijlvol en ideaal voor mannen of vrouwen.Top - Onmiddellijke verse uitbarstingen van bloedsinaasappel segmenten en sap.Hart - De kern van deze geur ligt een evenwichtige nota van hot nappaleer dat is sensueel en intens.Basis - Een paar uur in de droge-down ontdekken zwoel en gepassioneerde musk met verkoolde bossen en amber.In een rijke, langdurige Eau de Parfum concentratie.Handgemaakt in Engeland met echte bloemen, vruchten en kruidenVerkrijgbaar in 30 en 100 ML. Tevens in body & handwash 200 ML..

€80,00

populair Shay & Blue Blood oranges 30 ML
Blood oranges is een rijk verfrissende geur met verse uitbarstingen van bloedsinaasappel ondersteund met een weelderige, sensuele mix van muskus, bossen en gepassioneerd leer.Verschillende, stijlvol en ideaal voor mannen of vrouwen.Top - Onmiddellijke verse uitbarstingen van bloedsinaasappel segmenten en sap.Hart - De kern van deze geur ligt een evenwichtige nota van hot nappaleer dat is sensueel en intens.Basis - Een paar uur in de droge-down ontdekken zwoel en gepassioneerde musk met verkoolde bossen en amber.In een rijke, langdurige Eau de Parfum concentratie.Handgemaakt in Engeland met echte bloemen, vruchten en kruidenVerkrijgbaar in 30 &100 ML..

€45,00

populair Shay & Blue Dandelion Fig 100ml
Dandelion Fig van Shay & Blue London is een aromatisch groene geur. Nieuw parfum uitgebracht in 2017.   top: citroengras en paardebloem   hart: jeneverstruik, tomatenbladbasis: vijgeblad.Verkrijgbaar in 30 en 100 Ml..

€80,00

populair Shay & Blue Dandelion Fig 30ml
Dandelion Fig van Shay & Blue London is een aromatisch groene geur. Nieuw parfum uitgebracht in 2017.   top: citroengras en paardebloem   hart: jeneverstruik, tomatenbladbasis: vijgeblad.Verkrijgbaar in 30 en 100 Ml..

€45,00

populair Shay & Blue English Cherry Blossom 100 ML
BESTE VAN DE ZOMER SCENTS 2016 - STELLA Telegraph Magazine Summer Awards Engels Cherry Blossom roept romantische wolken op van gevoelige bloesems met zwarte kersen en bergamot.De heerlijke geuren van vijgen en cassis voegen een warme weelderigheid onderstreept met kersenhouten voor een toon van romantische verfijning.Top  - bergamot en groene mandarijn geven een sprankelende citrus lift naar de roze bloesems.Hart  -, cassis, kamperfoelie en zwarte kersen brengen een ronde volheid uit het hart van de geur.Basis - Iris en bossen in de basis voor een verfijnde zachte afdronk.Verkrijgbaar in 30 en 100 Ml..

€80,00

populair Shay & Blue Framboise Noire 100 ML
BEST herfst-winter 2015 FRAGRANCE - VOGUE BESTE geuren van 2015 - LUCKY SCENT NICHE PARFUM AWARDSFramboise Noire is een mix van zeldzame, rode en zwarte bessen met een diepe ondertoon. Net als een rijke, donkere wijn zijn de rijke vruchten onderbouwd met sensuele zwart bossen die doet denken aan de duisternis van de nacht.Top  - Zeldzame zwarte framboos met gemengd bos bessen voor een hit van rood fruit.Hart - Een vleugje chic iris pallida die betovert.Basis- Wit oude en zwarte bessen ondersteunen de compositie voor een donker noir finish.In een rijke, langdurige Eau de Parfum concentratie.Verkrijgbaar in 30 en 100 Ml..

€80,00

WINNAAR - OUD ALIF - BEST OF SCENT 2013 -. CAFLEUREBON AWARDS Oud Alif is een hypnotiserende, alpha mix van zachte afgeronde hout geïnspireerd door de grote gourmand oud geuren van het Midden-Oosten.De fijnste oud agarwood van de zeldzame aquaria boom wordt verrijkt met de rijkdom van chocolat noir en aantekeningen van elegante leren, saffraan en donkere patchouli voor een uitgesproken verfijnde impact. Handgemaakt in Engeland met echte bloemen, vruchten en kruiden. Bevat ongeveer twee pond van oud en saffraan. Shay&Blue werd opgericht in 2013 door Julie Massé, parfumeur en Dom De Vetta, oprichter. In een rijke parfum concentratie.         top: fijn oud agarwood op de neus. De rijke intensiteit en volheid van de Arabische bossen.        hart: donkere gladde chocolat noir in het hart, en zachte saffraan temperen en balanceren de geur van rijke bossen.        basis: diep in de dry-down, zijn nappaleer en donkere patchouli de basis van deze verfijnde, elegante mix.  verkrijgbaar in 100ml..

€120,00

populair Shay & Blue Salt Caramel 100 ML
SALT CARAMEL - Beste geur van 2015 - PARFUM BLOG AWARDS 2015 SALT CARAMEL - BEST OF SCENT 2014 - CA FLEURE BON AWARDS 2014 Geïnspireerd door Engels chocolatier aan de koningin Charbonnel Walker's Zeezout Caramel Truffels,deze onweerstaanbare geur bestaat uit golven van karamel en bourbon vanilla dwars door met zeezout en sandelhout. Top - Vloeibare caramel is vakkundig gecompenseerd met pittige zeezout.Hart - De gladheid van tonkaboon voegt een vleugje elegantie.Basis - Geraffineerde bourbon vanille voor diepte in de basis met sandelhout als een bosachtige tegenhanger van de zoetheid.In een rijke, langdurige Eau de Parfum concentratie.Verkrijgbaar in 30 en 100 Ml..

€80,00

populair Shay & Blue Sicilian Limes 100 ML
 Siciliaanse Limes is een gedurfde en scherp pittige geur. De volle geur van een zout margarita, een stormloop van zoute limoenen, rozemarijn en mannelijke mos creëren een unieke robuuste parfum.Top -  limoenen, een gevoel van rocky zeezout en citrus cocktails .Hart - De Siciliaanse drama blijft in het hart van de geur met een mediterrane hit van rozemarijn.Basis - Een solide basis van mannelijke mos en ceder bossen trekt de late fase resonanties van warme zomerlucht.Verkrijgbaar in 30 & 100 ML..

€80,00

populair Shay & Blue watermalons 100 ML
Watermalons is vol, vochtig en explosief fris. Het breken en laten schrikken van  watermeloenen leiden naar de frisheid van groene mandarijn met contrasten van groene thee en geknipte vetiver. Top  - Watermeloen en groene mandarijn botsend in een moderne uitdrukking van frisheid.Hart  - Kamperfoelie, gemalen bladeren en groene thee lenen verleidelijke lichaam en structuur.Basis - Geknipte vetiver grassen doordringen de basis met diepte en contrast...

€80,00

Blijf ook op de hoogte

Like onze facebookpagina hiernaast om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes,

workshops en andere leuke weetjes.

Daarnaast kunt u zich hieronder aanmelden oor onze nieuwsbrief, met kortingsacties, geur uitleggen en andere items


Facebook