Merken

Sospiro

Sospiro

Sospiro is een op maat gemaakte parfumcollectie, gecreëerd door het huis Xerjoff; bekend om het combineren van de kunst van de Italiaanse parfumerie met de elegantie van de natuur. Sospiro is een niche luxe parfumhuis, ontwikkeld in samenwerking met Xerjoff die inspiratie put uit een creatief huwelijk tussen Italië en het Midden-Oosten. Gericht op het integreren van geurige beelden uit een rijk en kleurrijk erfgoed dat de verbeelding inspireert en de zintuigen raakt; 

Sospiro is een sierlijk balans tussen het oude en het nieuwe. Met de focus op een artistieke benadering in het creëren van een waarlijk verfijnde en geurige ervaring, zijn Sospiro parfums gecreëerd door internationaal erkende parfumeurs in heel Europa, onder de creatieve leiding van Xerjoff parfums; een internationaal gerenommeerd parfumhuis afkomstig uit Turijn Italië. Xerjoff staat bekend voor het creëren van een aantal van de meest weelderige en zeldzaamste parfums in de wereld. Sospiro is een merk dat alleen door de meest verfijnde en kritische parfumverzamelaars wordt verzameld. 

Sospiro is een parfumcollectie, geïnspireerd door de klassieke muzikale termen die het karakter en de prestaties van elk parfum onderstrepen. Unieke en inspirerende noten dansen en weven samen tot een echt harmonieus parfum dat alleen een echte kunstenaar kan componeren. Lichte citrusnoten en weelderige bloemencomposities creëren iets unieks en inspirerend.

Overeenkomstig de ware Xerjoff stijl draagt elke, met puur vakmanschap gemaakte, parfumcollectie bij aan het eerbetoon aan een lang en gewaardeerd Italiaans erfgoed van het maken van parfums. De toevoeging van het kostbare oud geeft aan elke geur zijn eigen specifieke karakter. De luxe composities van elk parfum brengt de herinnering tot leven naar een vervlogen tijdperk van epische handelsroutes en legendarische zeeën, doorkruist door degenen die werden geïnspireerd om iets nieuws te ontdekken. Elk parfum is zorgvuldig ontworpen met behulp van de mooiste en zeldzaamste oliën. Sospiro is een genot van de zintuigen die slechts weinigen echt zullen ervaren. De fles doet denken aan de vleugels van een vlinder; de zachte parfums van Sospiro verpakt in mooi fluweel. Zacht en warm in haar omhelzing doet de zachte ronding van de fles denken aan de perfectie van de menselijke vorm. De dop in haar glorieuze vorm is een gouden kroon die de zware last van echte liefde symboliseert.

Het merk Sospiro Perfumes heeft op dit moment 17 parfums. De vroegste editie is gecreëerd in 2011 en de meest recente zijn van het jaar 2015. Sospiro Perfumes geuren zijn ontworpen in samenwerking met parfumeurs Chris Maurice, Christian Carbonnel en Laura Santander.


populair SOSPIRO CLASSICA EAU DE PARFUM 100ml
SOSPIRO CLASSICA EAU DE PARFUMDe compositie CLASSICA wijdt zich aan de grote geschiedenis van een land dat de westerse wereld heeft gevormd van de oudheid tot de renaissance tot vandaag.Vanaf het droge houtachtige hart, dat wordt omgeven door zacht cashmeran en roosaccenten, ontmoeten we een bittere Calabrische bergamot met copahu balsem en kruidige salieHet droge houtkarakter wordt begeleid door oud dat warm aanwezig is in de basis. Tabak en sexy dierlijke nuances zorgen voor een spannende afronding.Verkrijgbaar in 100 ML..

€395,00

populair SOSPIRO DIAPASON EAU DE PARFUM 100ml
Sospiro Diapason 100ml eua de parfum is een houtachtig bloemige musk geur voor dames en heren, uitgebracht in 2017. DIAPASON Heb je ooit de grandeur van een Bulgaarse roos gevoeld? Heb je ooit de enthousiaste geur gevoeld van een Egyptische geranium? Voel de verbazingwekkende draaikolk van een geparfumeerde symfonie rond het hele lichaam wervelen; iedereen betoverd achterlatend. Stel jezelf voor in de hitte van de nacht waarin je het ritme van Amerikaans guaiachout en Marokkaanse Atlasceder voelt. Ontdek nieuwe stappen en volg je kloppend amberhart naar de geuren van Haïtiaanse vetiver en musk.top: Bulgaarse roos, geranium      hart: Guaiac hout, Atlascederhout      basis: amber, Haïtiaanse vetiver, muskus   verkrijgbaar in 100 ml ..

€295,00

populair SOSPIRO ENSEMBLE EAU DE PARFUM 100ml
SOSPIRO ENSEMBLE EAU DE PARFUMENSEMBLE is een ode aan Eros. Het is een sluier die onthult en verbergt. Het is een heilig lied, een gepassioneerde melodie. Ruik de bergamot uit Calabrië die verleidelijk samengaat met de Spaanse mandarijn bedekt door de bitterheid van de citroen. Open je dag op met een snufje roze peper. Omarm het Noord-Australische sandelhout en geniet van de smaak van tabak en Mexicaanse vanille uit Veracruz. Geef jezelf over aan de zachte aanraking van musk.top: Calabrische bergamot, mandarijn, Amalfi citroen       hart: roze peper, sandelhout, tabak        basis: tabak, Mexicaanse vanille, muskus.       verkrijgbaar in 100 ml ..

€255,00

populair SOSPIRO SOPRANO  EAU DE PARFUM 100ml
SOSPIRO SOPRANO parfum brengt ons naar een nieuwe dimensie. De ongebruikelijke rijke fruitige akkoorden die op magische wijze vermengd zijn met de witte tonen van melk en jasmijn, fresia en oosterse lychee, en dat alles verpakt in een charismatisch bouquet van roos en osmanthus. De rijke basistonen van hout, oud en leer zijn gecombineerd, om het effect van zo’n warme, oosterse “olfactieve opera” te behouden als een ware herinnering aan de kunst.   “SOPRANO” komt van het Italiaanse woord “sopra” (wat hierboven betekent), omdat de sopraan de hoogste toon is die de menselijke stem kan bereiken in de klassieke opera.   top: litchi, fruitig akkoord, Calabrische bergamot, freesia hart: melkachtig akkoord, Bulgaarse roos, osmanthus, Egyptische jasmijn basis: oud, patchouli, ledernoten     alleen verkrijgbaar in 100 ml ..

€255,00

populair SOSPIRO ACCENTO EAU DE PARFUM 100ml
ACCENTO is de belichaming van pure verfijning. Van de opening met citrus tot aan de warme basisnoten ACCENTO behoudt een ondeugende elegante uitstraling. De symfonie begint met citrus, gevolgd door een zeldzame ananas noot met een delicate zoetheid die de opening afrondt.Een complexe opeenvolging van bloemen, kruidige noten van jasmijn, iris en roze peper zijn te vinden in het hart. Tenslotte wordt ACCENTO afgerond met een warme mix van patchouly, amber, muskus en vanille.verkrijgbaar in 100 ml..

€255,00

populair SOSPIRO ANDANTE EAU DE PARFUM 100ml
SOSPIRO ANDANTE EAU DE PARFUM ANDANTE is met zijn etherische opening een heldere mix van sinaasappel en kruidige galbanum. Andante ontwikkelt zich tot een luxe kruidige en houtachtige mix. Die levendigheid en opwinding leidt tot een hypnotiserende basis op basis van Indonesische patchouli, ceder, vetiver en een verleidelijke cocktail van Laos oud en Trat oud. ANDANTE is een onuitputtelijke bron van inspiratie. Nu in nieuwe uitvoering met fluweel. Andante van Sospiro Perfumes is een houtachtig kruidige geur, uitgebracht in 2013. top: galbanum (gomhars), sinaasappel     hart: zwarte peper, salie, geranium       basis: patchouli, ceder, vetiver, agarhout (aoud)            Verkrijgbaar in 100ML..

€200,00

populair SOSPIRO CAPRICCIO 100 ML
Deze Royal Blend begint met een onvoorspelbare combinatie van witte bloemen en kleurrijke vruchten, het uitbrengen van een vreugdevolle en intense sensatie. Dit wordt gevolgd door een speelse combinatie van kostbare houtsoorten en cashmeran die u omarmen in een zachte en delicate sfeer.Verkrijgbaar in 100 ML..

€255,00

populair SOSPIRO DUETTO EAU DE PARFUM 100ml
SOSPIRO DUETTO EAU DE PARFUM 100mlEen verfijnde dans tussen de beste mix van bloemen en roos-absolut, arm in arm met kostbare oud, amber en Bourbon vanille...

€255,00

populair SOSPIRO ERBA PURA EAU DE PARFUM 100ml
SOSPIRO ERBA PURA EAU DE PARFUMERBA PURA is een heerlijke en moderne mix van mediterrane citrus en zoete vruchten over een warme en sensuele amber oosterse basis. Het uitgebreide hart en de basis van het parfum bevat een klein geheim... een zeldzaam molecuul gewonnen uit een zeldzaam Indiaas kruid. Door deze extractie techniek genaamd "PURA" heeft dit fruitige bloemenelixer een langdurig effect en is fluweelachtig perfect.verkrijgbaar in 100 ml extra mooie fluweel zachte flacon. ..

€220,00

populair SOSPIRO LAYLATI EAU DE PARFUM 100ml
SOSPIRO LAYLATI EAU DE PARFUMEen mysterieus smokey-akkoord van de zeldzaamste ingrediënten die alleen kan worden gewaardeerd door een echte connaiseur. Een meesterlijk bewerkt voorbeeld van veelzijdige houtachtige en kruidige accentenverkrijgbaar in 100ml..

€295,00

populair SOSPIRO OPERA EAU DE PARFUM 100ml SOSPIRO OPERA EAU DE PARFUM 100ml
SOSPIRO OPERAVol van levenslust, heerlijke en moeilijk te benoemen fruitige noten omarmen ons in de top. Is het banaan? Of perzik? Of honingmeloen? Dan, bloemige noten van koele roos en witte ylang-ylang die zorgen voor een samenstelling met een aangename poedernoot. Vanille rondt de heerlijke basis van dit parfums af. Amber, leder, patchouly, Virginia cederhout, vetiver en musk ondersteunen deze verrassend wendbare creatie.100 ml flacon ..

€295,00

populair SOSPIRO OUVERTURE EAU DE PARFUM 100ml
Ouverture van Sospiro is een bloemig en fruitige geur voor dames en heren, uitgebracht eind 2016. De parfumeur is Chris Maurice. top: sinaasappel, magnolia, vijgenblad         hart: Indiase jasmijn, ylang-ylang, Bulgaarse roos, kaneel           basis: sandelhout, amber, vanille, wierook, Kasjmier hout    verkrijgbaar in 100 ml ..

€255,00

populair SOSPIRO VIVACE EAU DE PARFUM 100ml
Vivace van Sospiro is een houtachtig chypre geur voor dames en heren, uitgebracht in 2011. De parfumeur is Chris Maurice.top: Amalfi citroen, basilicum, scharlei, oregano hart: anjer, geranium, patchouli en kaneelbasis: muskus, Franse labdanum, eikenmos, amber, castoreum.De energie van deze geur uit zich in een delicate citrus-aromatische combinatie, gewikkeld in een warme melodie van kostbare cashmeran en houtachtige noten.SOSPIRO VIVACE VERKRIJGBAAR IN 100ml..

€255,00

populair SOSPIRO WARDASINA EAU DE PARFUM 100ml SOSPIRO WARDASINA EAU DE PARFUM 100ml
WARDASINA is een speciale editie van LAYLATI met een romantisch hart. Dit speciale parfum is gemaakt naar aanleiding van de intrigerende receptuur van LAYLATI met een vleugje Bulgaarse roos en Spaanse saffraan.SOSPIRO WARDASDINA EAU DE PARFUM verkrijgbaar in 100ml..

€295,00

SOSPIRO ERBA PURA EAU DE PARFUMERBA PURA is een heerlijke en moderne mix van mediterrane citrus en zoete vruchten over een warme en sensuele amber oosterse basis. Het uitgebreide hart en de basis van het parfum bevat een klein geheim... een zeldzaam molecuul gewonnen uit een zeldzaam Indiaas kruid. Door deze extractie techniek genaamd "PURA" heeft dit fruitige bloemenelixer een langdurig effect en is fluweelachtig perfect.verkrijgbaar in 50ml en 100ml extra mooie fluweel zachte flacon. ..

€149,00

Blijf ook op de hoogte

Like onze facebookpagina hiernaast om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes,

workshops en andere leuke weetjes.

Daarnaast kunt u zich hieronder aanmelden oor onze nieuwsbrief, met kortingsacties, geur uitleggen en andere items


Facebook