Merken

Loewe 1846

Loewe 1846


Loewe, opgericht in 1846, is het Spaanse luxe merk bij uitstek. Loewe, dat sinds jaar en dag gespecialiseerd is in lederen handtassen en accessoires van hoge kwaliteit, brengt in 1972 met succes het exclusieve parfum "L de Loewe" op de markt. Sindsdien is Loewe blijven innoveren en verrassen door het creëren van verschillende vrouwelijke, mannelijke en universele geurlijnen.

Erkend voor hun originaliteit en de kwaliteit van hun ingrediënten, worden de geuren van Loewe vandaag verkocht in meer dan 40 landen wereldwijd.


populair LOEWE 7 ANÓNIMO eau de parfum 100ml LOEWE 7 ANÓNIMO eau de parfum 100ml
Loewe 7 Anonimo 100ml eau de parfum spray Dit diepe en intense eau de parfum is door de eerste Loewe 7 editie geïnspireerd. Te midden van de zeven belangrijke noten van de compositie, is wierook het eerste dat opvalt, in evenwicht gebracht met een houtachtige basis om elegantie en mannelijkheid te bieden, samen met de originele lederen noten die het Loewe karakter versterken. Loewe 7 Anonimo richt zich op de gepassioneerde, vredelievende en goedgeefse man met een actief innerlijk leven, op de anonieme held van de 21e eeuw - volgens het huis van Loewe. "Hij heeft geen naam nodig om te worden onthouden." De samenstelling is als zeer mannelijk en elegant gekenmerkt , oosters-kruidig-leerachtig. Wierook in de topnoten is met roze peper gecombineerd, terwijl het hart uit vetiver, leer en benzoë bestaat. Warmte en melkachtige romige noten worden geleverd door sandelhout en labdanum, die de comfortabele, mannelijke impressie vervolledigen. Loewe 7 Anonimo is een leerachtig parfum voor mannen en werd in 2016 gelanceerd.   ·        top : roze peper, wierook ·        hart : ceder, benzoë, vetiver ·        basis : labdanum, sandelhout   verkrijgbaar in 100ml spray..

€75,00

populair LOEWE 7 eau de toilette 100ML LOEWE 7 eau de toilette 100ML
Loewe 7 van Loewe is een houtachtig bloemige musk geur voor heren. Loewe 7 werd uitgebracht in 2010.top: peper en appel;hart: roos, lelietje-van-dalen, neroli (oranjebloesem) en wierookbasis: ceder, vetiver en muskus.verkrijgbaar in 100 ml spray..

€95,00

Loewe Solo Esencial 100ml eau de toilette spray Solo Esencial een nieuwe Solo Loewe geur !Solo Esencia eau de toilette is de meest mediterrane versie van de gehele Loewe Solo serie, een lichte geur die vooral bekend is voor zijn zeer spaanse noten en essences zoals limoen, rozemarijn en tijm, evenals Guaiac hout. Bedoeld voor een man, omringd en overweldigd met allerlei materiële bezittingen, maar zoekend in zichzelf voor zijn ware essentie. Gestript van het overbodige. Gefocusd op het noodzakelijke.Met behulp van een focus op het minimalistische, handhaaft het de waarden van de Solo Loewe familie, gebaseerd op het concept van de harmonie van de uitersten, qua geur als zowel de strakke flacon. Solo Loewe Esencial is een houtachtig aromatische geur en werd uitgebracht in 2017.top: mandarijn, munt, lavendel, limoenhart: nootmuskaat, mate (Ilex paraguariensis), tijm, rozemarijn, kardemombasis: patchouli, wierook, tonkaboon, guaiac hout.verkrijgbaar in 100ml spray flacon ..

€105,00

Solo Loewe Origami is een fris en delicaat parfum met zachte noten van hout perfect gecombineerd met de frisheid van limoen en Italiaanse bergamot. Geranium en lavendel geven de geur een extra karakter. Dit houtachtig aromatische parfum werd in 2018 gecreëerd voor heren.   top: Italiaanse citroen, bergamot, basilicum, rozemarijn, kardemom en anijs. hart: lavendel, geranium en lavendel basis: muskus, amber, vetiver, patchouli, amberhout   Loewe Solo Origami - Eau de Toilette verkrijgbaar in 100ml spray flacon  ..

€105,00

Blijf ook op de hoogte

Like onze facebookpagina hiernaast om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes,

workshops en andere leuke weetjes.

Daarnaast kunt u zich hieronder aanmelden oor onze nieuwsbrief, met kortingsacties, geur uitleggen en andere items


Facebook