Merken

Kemi

Kemi

KEMI PARFUMS

De parfums van KEMI zijn niet opgebouwd volgens de traditionele manier van top, hart en basis. KEMI parfums zijn als de ring van het leven. Een continue stroom van energie; van geuren die van begin tot eind elkaar afwisselen.


Alchemie is de invloedrijke fysiologische traditie uit de oudheid; de magische wetenschap van de transformatie.

Het oude Griekse woord kan zijn afgeleid van een versie van de Egyptische naam voor Egypte, dat zelf was gebaseerd op het oude Egyptische woord kēme. Het woord Al Kemi betekent bovendien "Egyptische kunst", omdat de Egyptenaren hun land KEMI noemde en het werd verondersteld dat zij de meest machtige magiërs ter wereld waren.

Op basis van deze filosofie, is KEMI een verzameling van unieke parfums gemaakt van zuiver natuurlijke grondstoffen gewonnen door middel van cryptische destillatietechnieken.

Parfums zoals wij die nu kennen konden geen vorm hebben gekregen zonder de alchemistische studies van het vakkundig transformeren van ruwe naar nobele grondstoffen.

 

KEMI strekt zich uit tussen het materiële en het immateriële, het aardse en het etherische, het echte en het magische.

Het Grieks-Romeinse Egypte, de islamitische wereld en de Renaissance filosofen leverden een grote bijdrage aan het alchemistische onderzoek. De meest invloedrijke auteur in dit verband was de Arabische Jabir in de achtste eeuw.

populair KEMI ELIXER perfume extract KEMI ELIXER perfume extract
KEMI ELIXER perfume extract 15ml ELIXER De Elixir van het leven, ook wel bekend als elixir van onsterfelijkheid en soms gelijkgesteld met de steen der wijzen. Er werd ook gezegd dat het in staat was om leven te creëren. INGREDIENTEN: # bloemige noten - copaiba balsem - gurjum# estragol - cade# amber - cypriol# Laos oud - labdanum – amber alleen verkrijgbaar 15ml luxe box..

€240,00

populair KEMI TEMPEST perfume extract KEMI TEMPEST perfume extract
KEMI TEMPEST perfume extract 15ml THE TEMPEST is het meest alchemisch beïnvloedde werk van alle werken van William Shakespeare, doordrongen zoals het is in alchemische beelden (sterfende koningen en zonen, Ariel als de geest Mercurius, enz.). Met Prospero als de archetypische Magus. INGREDIENTEN: #  sinaasappel - petitgrain - lavendel #  elemi - gember amber - cederhout #  jasmijn en roos - gurjum balsem - cypriol - musk #  patchouli - vetiver - sandelhout - oudalleen verkrijgbaar 15ml luxe box ..

€240,00

populair KEMI 'ILM parfum KEMI 'ILM parfum
‘ILM  parfum 50mlArabisch: KENNISHet is de islamitische term voor kennis. Het verwijst naar het onderzoek en de ontwikkeling van de wetenschappen in de gouden eeuw van de islam.INGREDIENTEN:Oude Indiase assam oudLaos oudBangladesh oudalleen verkrijgbaar 50ml luxe box..

€320,00

populair KEMI JABIR parfum KEMI JABIR parfum
JABIR parfum 50mlJABIRJabir Ibn Hayyan werd beschouwd als de "vader van de chemie", die een wetenschappelijke en experimentele benadering van de ALCHEMY introduceerde. Hij introduceerde experimenten, vele chemische processen zoals filtratie en stoffen zoals asdistilled alcohol. Hij was ook de uitvinder van de parfum-industrie. Het woord alchemie zelf is afgeleid van het Arabische woord AL-KIMIA.INGREDIENTEN:roze peper - freesia - violetroos – lelietje-van-dalenpatchouli - vanille - pioenvetiver - musk - Laos oudalleen verkrijgbaar 50ml luxe box..

€320,00

populair KEMI AQUA REGIA eau de parfum KEMI AQUA REGIA eau de parfum
AQUA REGIA eau de parfum 100mlKoningswaterAqua Regia was een toverdrank zo genoemd omdat het de edelmetalen goud en platina kan oplossen. Deze werkwijze wordt gebruikt voor het verfijnen van de hoogste kwaliteit van goud.INGREDIENTEN:roos - bergamotvetiver - patchoulivanille - oudmusk – eucalyptusalleen verkrijgbaar 100ml luxe box..

€290,00

populair KEMI AURUM eau de parfum KEMI AURUM eau de parfum
AURUM eau de parfum 100mlKoning van de metalenSinds de oudheid en in elke cultuur werd goud gewaardeerd om haar schoonheid maar ook voor haar unieke fysische en chemische eigenschappen. De naam is afgeleid van de woordspeling tussen de Latijnse woorden aurum, wat betekent goud en aurantium, wat betekent sinaasappel (fruit).INGREDIENTEN:rose - citroen - bergamot – sinaasappelaardbei - chocolade – cistuswierook – labdanumheliotropine - patchouli - eikenmos - vanille – oudalleen verkrijgbaar 100ml luxe box..

€290,00

populair KEMI HAYAT eau de parfum KEMI HAYAT eau de parfum
HAYATeau de parfum 100mlArabisch: LEVENAlle dingen in het heelal werden gevormd uit slechts vier elementen: Aarde - Lucht - Water - Vuur. Volgens Aristoteles had elk element een bol waartoe het behoorde en waaraan zij zouden terugkomen als zij ongemoeid werden gelaten.INGREDIENTEN:neroli – lavendel – saffraankardemom - kaneeloud – cypriol – ambercederhout – patchoulialleen verkrijgbaar 100ml luxe box..

€340,00

populair KEMI KEMI eau de parfum KEMI KEMI eau de parfum
KEMI eau de parfumHet oude Griekse woord kan zijn afgeleid van een versie van de Egyptische naam voor Egypte, dat zelf was gebaseerd op het oude Egyptische woord kēme. Het woord Al Kemi betekent bovendien "Egyptische kunst", omdat de Egyptenaren hun land KEMI noemde en het werd verondersteld dat zij de meest machtige magiërs ter wereld waren.INGREDIENTEN:gurjum - karamel – bevergeilcivet - sandelwoodhoutnoten- vanillecederhout – Laos oudalleen verkrijgbaar 100ml luxe box..

€340,00

populair KEMI LAYLA eau de parfum KEMI LAYLA eau de parfum
LAYLA eau de parfum 100mlArabisch: NACHTVerschillende studies en experimenten werden uitgevoerd bij nacht aangezien de sterrenkunde een belangrijke invloed op de alchemistische processen en oplossingen had.INGREDIENTEN:kruidnagel - nootmuskaatylang-ylang - cederhoutpatchouli - barnsteenmusk - vanillealleen verkrijgbaar 100ml luxe box..

€290,00

populair KEMI LUNA eau de parfum KEMI LUNA eau de parfum
LUNA eau de parfum 100mlAOud Latijns en Italiaans: MAANAlchemie en astronomie waren nauw met elkaar verbonden. Traditioneel werd elk van de zeven hemellichamen van het zonnestelsel, bekend in de oudheid, geassocieerd met een specifiek metaal. De maan werd geassocieerd met zilver.INGREDIENTEN:mandarijn - kruidige accenten - wierookspecerijen - cederhout - jasmijnamber - iris - roosRussisch leer - musk – vanillealleen verkrijgbaar 100ml luxe box..

€290,00

populair KEMI SOLIS eau de parfum KEMI SOLIS eau de parfum
SOLIS eau de parfum 100m.INGREDIËNTEN: davana, vetiver, ceder, benzoin, amber, oud, vanilleDavana-olie heeft een zoete en fruitige geur en aangebracht op de huid ruikt het bij iedereen anders. Deze merkwaardige eigenschap wordt zeer gewaardeerd in hoogwaardige parfums om geuren te creëren met echt individuele tonen.KEMI SOLIS is betoverend. Vol van energie. De zon vertegenwoordigt het streven naar perfectie. In alchemistische termen is het verbonden met de geest; het intellect. Alsem, oud en vanille vormen hier een kosmische energie die als een levende ademhaling door het hele lichaam stroomt.De zon, die als goud in de poriën van huid doordringt alsof het microscopische flesjes zijn dankzij de amber en cederhout. In het mythische Eldorado lieten mannen zich met goud poeder bedekken.SOL INVICTUSSOLIS is het spiegelbeeld van een vat vol leven, kracht, energie en kracht.De priesters van Sol Invictus (Latijn voor de onoverwinnelijke zon”, de naam voor de zonnegod van het Romeinse Rijk) dragen in processie benzoïn en vetiver die worden aangeboden voor de laatste fusie. De fusie is onberispelijk. Hermes en Aphrodite, de zon en de maan. De vinger is in evenwicht op de fles.Het ritueel wordt uitgevoerd.DE RING VAN LEVENDe parfums van KEMI zijn niet opgebouwd volgens de traditionele manier van top, hart en basis. KEMI parfums zijn als de ring van het leven. Een continue stroom van energie; van geuren die van begin tot eind elkaar afwisselen.De zon die door de aderen stroomt verandert alles in goud.alleen verkrijgbaar 100ml luxe box   ..

€290,00

Blijf ook op de hoogte

Like onze facebookpagina hiernaast om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes,

workshops en andere leuke weetjes.

Daarnaast kunt u zich hieronder aanmelden oor onze nieuwsbrief, met kortingsacties, geur uitleggen en andere items


Facebook