Merken

Comptoir Sud Pacifique

Comptoir Sud Pacifique werd in 1974 opgericht door Josée en Pierre Fournier een gedurfde paar, minnaars van vrijheid, avontuur zoekers. Tijdens hun reizen, ontdekten ze ongebruikelijk, kostbare en vaak zeldzame essences die het fundament voor hun unieke geur collectie vormden.

Het won de harten van parfum-liefhebbers met haar eenvoudige, maar perfect gebalanceerde, exotische en elegante geuren, geïnspireerd door de Zuid-Pacifische eilanden.  

Comptoir Sud Pacifique is een synoniem voor exotisch en zorgeloos geluk, een toevlucht voor de eentonigheid van het dagelijks leven. Zon die door witte luiken wordt gefiltreerd, palmen die in wind waaien, breekbare lagunes die in de oceaan liggen.


De geuren, kleuren en componenten brengen je mooiste vakantieherinneringen weer tot leven. De verpakkingen van alle producten zijn zeer geschikt om mee te nemen op reis. De flacons zijn gemaakt van tin en kunnen niet breken, dus gooi  je koffer of tas maar vol!

populair Comptoir Sud Pacifique  Coco Figue 100ML
Coco Fique: Een oriëntaalse vanillegeur voor vrouwen en mannen en werd in 2009 geïntroduceerd als onderdeel van de Eaux de Voyage collectie. Warmte en sensualiteit van tropische kokos-aroma's worden gemengd met extracten van fruitig geurende vijgen, waardoor een perfecte exotische harmonie ontstaat.Topnoten zijn vijg, vanillebloesem en kokosnoot. Het hart bestaat uit amandelen en tonkabonen, samen met melkschuim-achtige akkoorden en kokospoeder. De basis is samengesteld uit vijgenbladeren, suiker, kokosmelk en vanille.Verkrijgbaar in 100 ML ..

€80,00

populair Comptoir Sud Pacifique  Rhum & Tabac 100ml
Rhum & Tabac van Comptoir Sud Pacifique is een sterke en elegante geur waarbij het aroma van de rum gecombineerd wordt met kruiden zoals kaneel, kardemom en de houtachtige geuren van tabaksbladeren en patchouli. Een stoere Eau de Parfum dankzij de kracht en de dichtheid. Een ode aan de Cubaanse sferen uit de jaren '60."A strong and elegant fragrance that combines the aroma of the Rhum arrangé with spices like cinnamon and cardamom, and the woody scent of Tobacco leaves and Patchouli. A rather masculin Eau de Parfum thanks to its power and density, an ode to the Cuban ambience from the 60's." Additional notes include lime.verkrijgbaar in 100ml..

€105,00

populair Comptoir Sud Pacifique Immortel Cedrat 100ml
Een complexe en nogal ongewone Eau de Toilette! Houtachtige frisse geur. De inspiratie achter Immortel Cédrat is de geur van citrusbomen op Sicilië die niet zo ver van het strand en de zee verwijderd zijn. Fontaine heeft een transparante aromatische geur gecreëerd waarbij de Ceder je als eerst tegemoet komt en waar de aromatische mix van basilicum, rozemarijn, onsterfelijk, algen en eikenmos volgen. Zoals een kust verwarmd door de zon en de Ozon lucht en de frisse tonen je doen denken aan een heerlijke zeespray!top: bergamot, verbena.hart: rozemarijn, basilicumbasis: cederhout, zeewier, eikenmos verkrijgbaar als sprayflacon eau de toilette 100ml..

€80,00

populair Comptoir Sud Pacifique Vanille Amber 100ml
Vanille Ambre een heerlijke eau de toilette van Comptoir Sud Pacifique. Een oriëntaalse geur voor vrouwen, warm en sensueel, een tropische kokos-aroma's gemengd met extracten van fruitig geurende vijgen, waardoor een perfecte exotische harmonie ontstaat.Geurnoten amber, vanille, musk en patchouli.verkrijgbaar in 100ml..

€80,00

populair Comptoir Sud Pacifique Vanille Coco 100ml
Vanille Coco:  Your ticket to the tropics. Een vanille-fruitige geur met o.a. heliotroop, banaan, kokos en vanille. Koester de vakantiesfeer het hele jaar door met Vanille Coco.Een klassieke combinatie van romige kokosnoot en warme,gouden vanille. Heliotroop drijft op een heerlijke hangmat van zachte kokosmelk terwijl Tahitiaanse vanille deze ongecompliceerde geur rustig wiegt.Wat is er romantischer dan een ontspannen gefluister van warme vanille en sexy exotische kokosnoot.... Top - heliotroop. Hart - kokosnoot.  Basis - vanilleverkrijgbaar in 100ml..

€80,00

Blijf ook op de hoogte

Like onze facebookpagina hiernaast om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes,

workshops en andere leuke weetjes.

Daarnaast kunt u zich hieronder aanmelden oor onze nieuwsbrief, met kortingsacties, geur uitleggen en andere items


Facebook