Merken

Comptoir Sud Pacifique

Comptoir Sud Pacifique werd in 1974 opgericht door Josée en Pierre Fournier een gedurfde paar, minnaars van vrijheid, avontuur zoekers. Tijdens hun reizen, ontdekten ze ongebruikelijk, kostbare en vaak zeldzame essences die het fundament voor hun unieke geur collectie vormden.

Het won de harten van parfum-liefhebbers met haar eenvoudige, maar perfect gebalanceerde, exotische en elegante geuren, geïnspireerd door de Zuid-Pacifische eilanden.  

Comptoir Sud Pacifique is een synoniem voor exotisch en zorgeloos geluk, een toevlucht voor de eentonigheid van het dagelijks leven. Zon die door witte luiken wordt gefiltreerd, palmen die in wind waaien, breekbare lagunes die in de oceaan liggen.


De geuren, kleuren en componenten brengen je mooiste vakantieherinneringen weer tot leven. De verpakkingen van alle producten zijn zeer geschikt om mee te nemen op reis. De flacons zijn gemaakt van tin en kunnen niet breken, dus gooi  je koffer of tas maar vol!

populair Aqua Motu By Comptoir Sud Pacifique
Aqua Motu is een verkoelende Marine-geur. Je ruikt het zout van de zee en voelt de stevige zeebries en de onstuimige golven. Relaxed en zonnig.Geurnoten  helycrisium , oceaan noot, lelietjes-van-dalen, warm zand en fucus (een soort zeewier)...

€76,00

populair Comptoir Sud Pacifique  Coco Figue 100ML
Coco Fique: Een oriëntaalse vanillegeur voor vrouwen en mannen en werd in 2009 geïntroduceerd als onderdeel van de Eaux de Voyage collectie. Warmte en sensualiteit van tropische kokos-aroma's worden gemengd met extracten van fruitig geurende vijgen, waardoor een perfecte exotische harmonie ontstaat.Topnoten zijn vijg, vanillebloesem en kokosnoot. Het hart bestaat uit amandelen en tonkabonen, samen met melkschuim-achtige akkoorden en kokospoeder. De basis is samengesteld uit vijgenbladeren, suiker, kokosmelk en vanille.Verkrijgbaar in 100 ML ..

€76,00

populair Comptoir Sud Pacifique Aloha Tiaré 100 ML
Aloha Tiare: Een van de eerste composities van Comptoir Sud Pacifique. Tiare is een soort gardenia, die symbool staat voor Tahiti. Aloha is een belangrijk woord voor de bewoners van dit eiland en kan in deze context worden vertaald als 'de hemelse ademhaling van Tiare'. Na een korte prelude van citrusnoten als citroen, bergamot en papyrus opent zich een bloemig hart vol exotische verleidelijkheden als Tiare, frangipani, ylang ylang, monoi (gewonnen uit kokosolie) en een vleugje vanille...

€76,00

populair Hémisphère Sud  By Comptoir Sud Pacifique
Hémisphère Sud een geurenreis langs het zuidelijke halfrond. Via sprankelend en bedwelmend fruit, zinnenprikkelende kruiden, exotische bloemen en de subtiele geur van de zee, maken we een reis van Zuid Amerika naar Azië.Topnoten zijn Braziliaanse sinaasappels, peper uit India en roze bessen uit Peru. Vervolgens voert de reis langs jasmijn uit Egypte, pioen uit China en lotus uit de Nijl-delta. Om uiteindelijk te eindigen met een warm welkom van patchoeli uit Indonesië met nuances van vanille, amber en muskus..

€76,00

populair Vanille Amber By Comptoir Sud Pacifique
Vanille Ambre een heerlijke eau de toilette van Comptoir Sud Pacifique. Een oriëntaalse geur voor vrouwen, warm en sensueel, een tropische kokos-aroma's gemengd met extracten van fruitig geurende vijgen, waardoor een perfecte exotische harmonie ontstaat.Geurnoten amber, vanille, musk en patchouli...

€76,00

populair Vanille Coco By Comptoir Sud Pacifique
Vanille Coco:  Your ticket to the tropics. Een vanille-fruitige geur met o.a. heliotroop, banaan, kokos en vanille. Koester de vakantiesfeer het hele jaar door met Vanille Coco.Een klassieke combinatie van romige kokosnoot en warme,gouden vanille. Heliotroop drijft op een heerlijke hangmat van zachte kokosmelk terwijl Tahitiaanse vanille deze ongecompliceerde geur rustig wiegt.Wat is er romantischer dan een ontspannen gefluister van warme vanille en sexy exotische kokosnoot.... Top - heliotroop. Hart - kokosnoot.  Basis - vanille..

€76,00

Blijf ook op de hoogte

Like onze facebookpagina hiernaast om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes,

workshops en andere leuke weetjes.

Daarnaast kunt u zich hieronder aanmelden oor onze nieuwsbrief, met kortingsacties, geur uitleggen en andere items


Facebook