Merken

Bois 1920

Bois 1920

BOIS 1920

BOIS 1920 (BOttega Italiana Spigo) is een merk dat uitdrukking geeft aan de passie van de familie Galardi voor de kunst van het maken van parfums. Het begon allemaal in 1920 toen de oprichter Guido Galardi met zijn eerste formules begon te experimenteren. Hij verzamelt de lavanda officinalis (Spigo) die rijpt in de velden op de heuvels rond Florence. Zijn onderzoek nam verschillende expressieve harmonieën aan: essentiële oliën, geurige oplossingen en geparfumeerde sachets.

Guido’s gevoeligheid en kunst werden doorgegeven aan zijn kleinzoon die de originele formules herinterpreteert voor de nieuwe BOIS 1920 collectie. Een collectie van verfijnde geuren met complexe, intrigerende boeketten. Alleen verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten.

And that the heart of Italy must beat,
While such a voice had leave to rise serene
’Twixt church and palace of a Florence street:
A little child, too, who not long had been
By mother’s finger steadied on his feet,
And still “O bella libertà” he sang.

Elke creatie van BOIS 1920 is een speciale mix van magie. Het is uniek in de sensaties die het wil opwekken. Het komt uit een oude cultuur die aandringt op uitzonderlijke grondstoffen om ongewone, kostbare producten te creëren.

Parfums die het olfactorische karakter van de essentie ten volle benadrukken; parfums ontworpen om lang mee te gaan.

DE BOIS 1920 FLES EN DOP

Licht en vorm geven leven aan een exclusief juweel gemaakt door een meesterglasblazer. De zoektocht naar exclusiviteit strekt zich ook uit tot opvallende decoraties. Opalescentie reflecties creëren lichtaccenten die de nuances van elk parfum versterken.

De dop gaat harmonieus samen met de fles. Het is gemaakt van ebbenhout of volledig metaal, gedetailleerd met emaille. Verfraaid met het subtiel gegraveerde logo van BOIS 1920.


populair BOIS 1920  Itruk 100 ml
BOIS 1920  Itruk 100 ml een explosie van frisheid en helderheidBOIS 1920 (Bottega Italiana Spigo) symboliseert de liefde van de familie Galardi voor het maken van parfums. Het begint allemaal in 1920 wanneer Guido Galardi, de oprichter, met het experimenteren van zijn eerste formules begint. Hij verzamelt daarvoor de lavendel die groeit in de velden op de heuvels rondom Florence. Guido's gevoel en vakmanschap worden doorgegeven aan zijn kleinzoon Enzo die, op 13-jarige leeftijd, regelmatig de grote experts van parfums, begint te ontmoeten. In 1985 maakt Enzo van zijn passie zijn beroep.Enzo Galardi creëert ter ere van zijn grootvader Guido de collectie BOIS 1920. Hij interpreteert de originele formules uit 1920 naar onze tijd en gebruikt voor de samenstelling uitsluitend de fijnste en puurste grondstoffen. Verdeeld over uiteenlopende collecties bestaat de BOIS 1920 collectie uit 24 verfijnde en unieke eaux de parfum met complexe en intrigerende boeketten. Zij kenmerken zich door een lange houdbaarheid in oogstrelende verpakkingen met flacons, gemaakt door een Toscaanse meester- glasblazer, van gematteerd opaalglas, rijkelijk verguld met 24-karaats bladgoud, met de hand gekleurd tot aan het gebruik van gekleurd glas.De dop, gemaakt van kostbaar ebbenhout of uit met emaille afgewerkt staal, harmonieert met het logo van BOIS 1920 moeiteloos met de flacon.                                                                                            Itruk van Bois 1920Itruk van Bois 1920 is een Oriëntaalse Houtachtige geur voor dames en heren. Een nieuw parfum, uitgebracht in 2015. De parfumeur achter dit parfum is Enzo Galardi. top: kardemom, jeneverstruik, karwijzaad, zwarte en rose peper         hart: orris wortel (iris germanica), patchouli, nootmuskaat       basis: vanille, tonkaboon, amber, agarhout (oud), wierook  ..

€320,00

populair BOIS 1920  YOUTH ROSA 23 100 ml BOIS 1920  YOUTH ROSA 23 100 ml
BOIS 1920  YOUTH ROSA 23 100 mlYOUTH distilleert de eeuwige lente van onze passies in een nieuwe lijn van exclusieve geuren die aansluit bij de prestigieuze BOIS 1920 parfumcollectie. De inspirerende creatieve aanpak, het meesterlijk vakmanschap en de zorgvuldige selectie van de beste grondstoffen zijn vertaald in vier sterke expressieve geuren; MAGIA, VIRTÙ, ROSA 23 en ANCORA AMORE.YOUTH is geboren, een expressieve reis door de zorgeloze essentie van de "onbezorgde jaren", in vier schitterende creaties met elk een sterke persoonlijkheid. Een geurige eerbetoon aan emoties die ons motiveren en inspireren; vreugde, liefde, optimisme en luchthartigheid. De geurende uitdrukking van de meest pure, kostbare en onvergetelijke gevoelens.De klassieke olfactorische harmonieën smelten met heldere ongebruikelijke contrasten. Zij tonen de charme van een parfum in een frisse en verleidelijke collectie in een etherische essentie van een tijdloze schoonheid.ROSA 23De samenkomst van de sublieme essentie van de roos en de sensualiteit van Marokkaanse dadels zorgt voor een bloemen-gourmand geur. Een zachte wolk van rozenblaadjes en romige ylang-ylang kondigt het rijke hart van de geur aan. Frisse druppels van jasmijn verlevendigen de onweerstaanbare essentie van honingzoete dadels met warme karamel noten. De zachte dans van muskus omhult de rijke sandelhout nuances en het verfijnde cederhout in een samenspel met verleidelijke zoete noten...

€130,00

populair BOIS 1920  YOUTH VIRTU 100 ml BOIS 1920  YOUTH VIRTU 100 ml
BOIS 1920  YOUTH YOUTH VIRTU 100 mlYOUTH distilleert de eeuwige lente van onze passies in een nieuwe lijn van exclusieve geuren die aansluit bij de prestigieuze BOIS 1920 parfumcollectie. De inspirerende creatieve aanpak, het meesterlijk vakmanschap en de zorgvuldige selectie van de beste grondstoffen zijn vertaald in vier sterke expressieve geuren; MAGIA, VIRTÙ, ROSA 23 en ANCORA AMORE.YOUTH is geboren, een expressieve reis door de zorgeloze essentie van de "onbezorgde jaren", in vier schitterende creaties met elk een sterke persoonlijkheid. Een geurige eerbetoon aan emoties die ons motiveren en inspireren; vreugde, liefde, optimisme en luchthartigheid. De geurende uitdrukking van de meest pure, kostbare en onvergetelijke gevoelens.De klassieke olfactorische harmonieën smelten met heldere ongebruikelijke contrasten. Zij tonen de charme van een parfum in een frisse en verleidelijke collectie in een etherische essentie van een tijdloze schoonheid.VIRTÙ De pracht en praal van citrusfruit en specerijen verstrengelt met subtiele sporen van wierook en patchouly creëren een onweerstaanbaar en charmante geur. Een heldere mix van roos en grapefruit en aromatische nuances van bergamot, verlevendigd door geranium, onthullen het intense kruidige hart van de geur. Een verfijnde noot van wierook vermengt met de krachtige mix van kardemom, jeneverbessen, cederhout en zwarte peper; diep geworteld in een sensuele basis van patchouly; zacht verpakt in amber, cypriol, oud, heliotropine en sandelhout...

€130,00

populair BOIS 1920 Aethereus 100 ML
OMSCHRIJVINGeen explosief verrassende gourmandTOPcocosnoot-cream-sorbet, tuberoos, witte roosHARTtonkabonenBASIShoutnoten, harsenVerkrijgbaar in 100 ML..

€195,00

populair BOIS 1920 Agrumi Amari di Sicilia 100ml
OMSCHRIJVINGals de frisheid van een zomerse dagTOPgrapefruit, citroen, sinaasappel, komijn, mandarijn, petitgrainHARTjasmijn, patchouly, limoen, lavendel, sandelhout, cassisBASISmusk..

€145,00

populair BOIS 1920 Agrumi Amari di Sicilia 50ml
OMSCHRIJVINGals de frisheid van een zomerse dagTOPgrapefruit, citroen, sinaasappel, komijn, mandarijn, petitgrainHARTjasmijn, patchouly, limoen, lavendel, sandelhout, cassisBASISmusk..

€80,00

VERRASSEND - VERLEIDELIJK - INTRIGEREND - UNIEKEen zintuiglijke ervaring zonder vooroordelen voor diegenen die ervan houden verbaasd te zijn zonder de intensiteit van unieke geuren te verliezen.Het is het enige doel van de BOIS 1920 CANNABIS collectie, dankzij een levendige olfactorische combinatie vol originaliteit, vitaliteit en energie.CANNABISEen geur die de traditionele regels tart en ze opnieuw interpreteert met een modernedraai. De expressie van de Cannabis-knoppen, met een gevoel van puurheid, een wulpshart voor een beetje onbeschaamd parfum.top: cannabishart: cannabis - patchoulibasis: lichte houtsoorten - cannabiseau de parfum 100ml: € 145,-..

€145,00

CANNABIS FRUTTATAVerleidelijk, zacht, met een compositie die symbool staat voor een ongewone geurreismet de fruitige zintuigen van Blueberry, versterkt door een amberkleurige tint, ontwaakeen unieke en verrassende zintuiglijke ervaring.top: origano – rozemarijn - vijgenbladhart: cannabis – bosbes – lelietje-van-dalenbasis: patchouli – ambergris - cederhouteau de parfum 100ml: € 145,-..

€145,00

populair Bois 1920 Classic 1920 100 ML
Bois 1920 Classic 1920 Het is een harmonieus kruidig echte mannenparfum, op en top Italië.top: bergamot, peper, nootmuskaat, basilicum, jeneverhart: roos, jasmijn, osmanthus, cederhout, perzik, lavendel, zwarte peperbasis: amber, vetiver, sandelhout, musk, tabaksbladeren, thijm..

€145,00

populair Bois 1920 Classic 1920 50 ML
Bois 1920 Classic 1920 Het is een harmonieus kruidig echte mannenparfum, op en top Italië.top: bergamot, peper, nootmuskaat, basilicum, jeneverhart: roos, jasmijn, osmanthus, cederhout, perzik, lavendel, zwarte peperbasis: amber, vetiver, sandelhout, musk, tabaksbladeren, thijm..

€80,00

populair BOIS 1920 Come il Sole 100 ML
OMSCHRIJVINGsprankelend en verfijndTOPbegramot, kersenHARTjasmijn, anjer, lelietje-van-dalen, ylang-ylangBASISvetiver, patchouli, oud, perubalsem, styrax, cistus, benzoïne, tonkabonen, vanilleVerkrijgbaar in 100 ML..

€165,00

populair BOIS 1920 Come l'Amore 100 ML
OMSCHRIJVINGpuur vrouwelijk en witTOPCalabrische groene mandarijn, fresia, pruim, witte theeHARTEgyptische jasmijn absolue, geraium, seringen, lelietje-van-dalen, roos, roze peperBASIScederhout, benzoïn, witte musk, styrax..

€165,00

populair BOIS 1920 Come l'Amore 50 ML
OMSCHRIJVINGpuur vrouwelijk en witTOPCalabrische groene mandarijn, fresia, pruim, witte theeHARTEgyptische jasmijn absolue, geraium, seringen, lelietje-van-dalen, roos, roze peperBASIScederhout, benzoïn, witte musk, styraxVerkrijgbaar in 50 en 100 Ml..

€90,00

populair BOIS 1920 Come la Luna 100ML
OMSCHRIJVINGeen elegante chypreTOPSiciliaanse mandarijn, Siciliaanse sinaasappelHARTrozenhout, roze peper, korianderBASISpatchouly, amber, wierookVerkrijgbaar in 100 ML..

€155,00

populair BOIS 1920 Dolce di Giorno 100ml
BOIS 1920 Dolce di Giorno: verleidelijk, mysterieus, kruidig zoettop: grapefruit, bergamot, kaneel, peperhart:thijm, cardamom, nagramotta, pruimbasis: patchouly, cashmere, gaiac, vetiver, sandelhout, cederhout, vanille, labdanumverkrijgbaar in 50 en 100ml als een Limetid Edition..

€175,00

populair BOIS 1920 Dolce di Giorno eau de parfum 50ml
BOIS 1920 Dolce di Giorno: verleidelijk, mysterieus, kruidig zoettop: grapefruit, bergamot, kaneel, peperhart:thijm, cardamom, nagramotta, pruimbasis: patchouly, cashmere, gaiac, vetiver, sandelhout, cederhout, vanille, labdanumverkrijgbaar in 50 en 100ml als eau de parfum..

€95,00

populair Bois 1920 Extreme 100 ML
OMSCHRIJVINGinnovatief krachtigTOPbergamot, lavendel, salieHARTgeranium, jasmijnBASISsandelhout, cederhout, tonkabonen, vanille..

€145,00

De zoete intensiteit van de frisse mandarijn in combinatie met de kruidige maar lichte gember herinneren, samen met de zachtheid van de framboos en aardbei aan de fruitige geuren van een warm zomerlandschap. De marinenoten voeren je naar de kust waar jasmijn en amber je introduceren aan de warme musk en vanille.INSIEME is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de BOIS 1920 Benelux distributeur Edward Kloppenburg van AAFKE’S.top: mandarijn, gember, framboos, aardbeihart: zeenoten, jasmijnbasis: musk, amber, vanilleverkrijgbaar als eau de parfum 100ml à € 145,-..

€145,00

populair Bois 1920 La Vaniglia 100 ML
OMSCHRIJVINGeen krachtige vanille-top met een oosters hartTOPIndiase mandarijn, bergamot uit CalabriëHARTmunt, Indiase peper, wierook, Indonesische patchoulyBASISChinese gember, vanille..

€155,00

populair Bois 1920 Notturno Fiorentino 100 ML
OMSCHRIJVINGmysterieus en sensueelTOPbergamot van Calabrië, zwarte peperHARTEgyptische jasmijn, Turkse oos, zwarte besBASISwit cederhout, tonkaboon, musk, Madagascar vanille..

€155,00

populair Bois 1920 Oltremare 100 ML
OMSCHRIJVINGfris als de kust van ToscaneTOPgroene citroen, bergamot, zoete sinaasappel, gele citroen, limoen, bigaradeHARTrode thee, bessen, rabarber, geranium, Nederlandse hyacinth, mugane BASISsandelhout, witte musk, ambergris, patchouly, orcanox ..

€165,00

populair Bois 1920 Oltremare 50 ML
OMSCHRIJVINGfris als de kust van ToscaneTOPgroene citroen, bergamot, zoete sinaasappel, gele citroen, limoen, bigaradeHARTrode thee, bessen, rabarber, geranium, Nederlandse hyacinth, mugane BASISsandelhout, witte musk, ambergris, patchouly, orcanox ..

€90,00

populair Bois 1920 ORO 100 ML
OMSCHRIJVINGkrachtig, diep leerTOPgember, wierook, aromatisch dennenhout, framboos, guaia, iris, meiroosHARTosmanthus, opoponaxBASIStabak, vanille, leer..

€320,00

populair Bois 1920 Real Patchouly 100 ML
OMSCHRIJVINGsensueel, bloemen, intensTOPselderij, mandarijn, thijm, cederhout, davanaHARTpatchouly, sandelhout, eucalyptus, wierookBASIStabaksbladeren, musk, vanille, benzoë, labdanum..

€145,00

populair Bois 1920 Real Patchouly 50 ML
OMSCHRIJVINGsensueel, bloemen, intensTOPselderij, mandarijn, thijm, cederhout, davanaHARTpatchouly, sandelhout, eucalyptus, wierookBASIStabaksbladeren, musk, vanille, benzoë, labdanum..

€80,00

populair Bois 1920 Relativamente Rosso 100 ML
OMSCHRIJVINGgecaramelliseerde suiker met een oosterse touchTOProos, wierook, suikerHARTsandelhoutBASISvetiver, patchouly, vanille, amber..

€175,00

populair Bois 1920 Rosa di Filare 100 ML
OMSCHRIJVINGverfijnd en tijdloos elegantTOPbergamot van Calabrië, Chinese mandarijn, zwarte besHARTBulgaarse roos, Turkse roos, lelie, bamboebladerenBASISLibanees cederhout, patchuly uit Azië, amber, iris..

€155,00

OMSCHRIJVINGverfijnd en tijdloos eleganttop: bergamot van Calabrië, Chinese mandarijn, zwarte beshart: Bulgaarse roos, Turkse roos, lelie, bamboebladerenbasis: Libanees cederhout, patchouly uit Azië, amber, irisverkrijgbaar in 50ml en 100ml eau de parfum..

€85,00

populair Bois 1920 Sandalo e The
OMSCHRIJVINGfris en tijdloosTOPtheebladeren, citroen, sinaasappel, rozemarijn, lavendel, komijnHARTroos, jasmijn, hyacint, geranium, cederhout, patchoulyBASISmirre, tabaksbladeren..

€145,00

populair Bois 1920 Sandalo e The 50 ml
OMSCHRIJVINGfris en tijdloosTOPtheebladeren, citroen, sinaasappel, rozemarijn, lavendel, komijnHARTroos, jasmijn, hyacint, geranium, cederhout, patchoulyBASISmirre, tabaksbladeren..

€80,00

populair Bois 1920 Sensual Tuberose 100 ML
OMSCHRIJVINGsensueel en vrouwelijkTOPtuberoos, koriander, perzikHARTjasmijn, oranjebloesem, kokosnoot, heliotroopBASISsandelhout, patchouly, benzoïn, witte musk, orris..

€175,00

populair Bois 1920 Spigo 1920 100 ML
OMSCHRIJVINGeen sophisticated en intense kwaliteitTOPlavendelabsolue, juniperbessen, basilicum, wierook, geraniumHARTmetalische en ozonnotenBASISsandelhout, cashmere, vanillenuances..

€165,00

populair BOIS 1920 Sushi Imperiale 100 ML
OMSCHRIJVINGzacht, lieflijk en kruidigTOPbergamot, mandarijn, citroenHARTpeper, nootmuskaat, jasmijn, roos, anijs, kaneelBASISsandelhout, patchouly, vetiver, tonkabonen..

€145,00

populair BOIS 1920 Sushi Imperiale 50 ML
OMSCHRIJVINGzacht, lieflijk en kruidigTOPbergamot, mandarijn, citroenHARTpeper, nootmuskaat, jasmijn, roos, anijs, kaneelBASISsandelhout, patchouly, vetiver, tonkabonen..

€80,00

populair Bois 1920 Sutra Ylang 100 ML
OMSCHRIJVINGorientaals mysterieusTOPbergamot, citroen, laurier, cardamomHARTroos, jasmijn, viooltjes, lelie, anjerBASISsandelhout, cederhout, bomenmos, benzoë..

€145,00

populair BOIS 1920 Vento di Fiori 100 ML
OMSCHRIJVINGcomplex subtiel en krachtigTOPSiciliaanse citroen, kardamom, dragonHARTjasmijn, galbanum, patchoulyBASISambergris, eikenmos, Siberische berk..

€155,00

populair BOIS 1920 Vento di Fiori 50 ML
OMSCHRIJVINGcomplex subtiel en krachtigTOPSiciliaanse citroen, kardamom, dragonHARTjasmijn, galbanum, patchoulyBASISambergris, eikenmos, Siberische berkVerkrijgbaar in 50 en 100 ml..

€85,00

populair Bois 1920 Vento nel Vento 100 ML
OMSCHRIJVINGkrachtig oostersTOPkruidig, elemi, roze peperHARTwierook, zoethout, witte muskBASISpatchouly, sandelhout, oud, benzoïn, labdanum..

€175,00

populair BOIS 1920 Verde di Mare 100 ML
OMSCHRIJVINGeen parfum dat herinnert aan overzeese reizen en ongerepte natuur…TOPcitrusnoten, zoutnoten, marine ozonnotenHARTroos, geranium, damascusroos, lelietje-van-daleBASISkostbare houtnoten, vanille nuances, zachte musknoten..

€165,00

populair BOIS 1920 Vetiver Ambrato 100ML
OMSCHRIJVING elegant en verleidelijkTOPbergamot, citroen, petitgrain, geranium, kruidnagelHARTpatchouly, lavendel, vetiver, sandelhout, cederhoutBASIStabaksbladeren, usk, amber, vanille, benzoë, labdanum, galbanum..

€145,00

populair Nagud
OMSCHRIJVINGintens en onvergetelijkTOPbergamot, saffraanHARTTurkse roos absolue, geranium, ylang-ylang, mirreBASISsandelhout, guaiachout, patchouli, styrax, wierook, vanille, nagarmotha..

€320,00

Blijf ook op de hoogte

Like onze facebookpagina hiernaast om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes,

workshops en andere leuke weetjes.

Daarnaast kunt u zich hieronder aanmelden oor onze nieuwsbrief, met kortingsacties, geur uitleggen en andere items


Facebook