Nieuws


INTRODUCTIE ROSENDO MATEU PARFUM

Rosendo Mateu is het levende voorbeeld van een self-made man, dit wordt weerspiegeld in zijn werk en vooral in zijn perfectionisme dat elk van zijn creaties raakt. Rosendo is al 40 jaar één van de specialisten bij Puig, één van 's werelds meest prestigieuze parfumbedrijven. Gedurende die tijd heeft hij tientallen geuren ontwikkeld, die zijn persoonlijke signatuur dragen en de ambitie hebben om een combinatie van commercialiteit te bereiken samen met het creëren van een uniek product.

Na zijn werk voor enkele van de grootste internationale merken, wijdde Rosendo een deel van zijn tijd aan meer ambitieuze projecten, zoals de ontwikkeling van op maat gemaakte parfums, die hem ertoe bracht onderwerpen te bestuderen die zo uiteenlopend waren als de Griekse beschaving, het Romeinse Rijk of de schilderijen van Francis Bacon. Precies met het laatste ging hij een van de grootste uitdagingen aan die een geurdeskundige te wachten staat: een geur ontwerpen voor een tentoonstelling gewijd aan de Engelse schilder. Hij bracht maanden door met het bestuderen van de geur van verf, canvas, vochtigheidsgraad en zelfs de tijd dat Bacon leefde en werkte. Het resultaat geeft een idee van de mate van betrokkenheid die deze ervaren maestro bij elk van zijn projecten aanneemt.

ROSENDO MATEU / meer info en prijzen klik hier 


nieuwe geur INeKE - I IDYLLWILD

Ineke Rühland komt na lang wachten met een nieuwe toevoeging aan haar 'fragrance alphabet', I - Idyllwild. Het was het wachten waard!


wilt u meer informatie en prijs van deze nieuwe geur, klik dan hier.


Ho Ho Ho extra koopmomenten bij Parfumerie Linnewiel

dit zijn nog de EXTRA KOOPMOMENTEN om uw kerstcadeau te kopen

  • DONDERDAG 21 DECEMBER KOOPAVOND tot 21.00 uur
  • VRIJDAG 22 DECEMBER KOOPAVOND tot 21.00 uur
  • en... 24 DECEMBER KOOPZONDAG! de laatste mogelijkheid om je KERSTCADEUA te koppen 


 


nieuw! Nobile 1942 1001 eau de parfumnieuw!  Nobile 1942 1001 eau de parfum Klik hier voor meer informatie en prijzen 
XERJOFF OUDSTARS ALEXANDRIA II EINDELIJK IN NEDERLAND VERKRIJGBBAAR

Xerjoff Oud Stars Alexandria II   INFO 

ALEXANDRIA II is de bouw van een droom.

Het is de onzichtbare stad gebouwd als het rijk van de goden in de bossen. Het is het amfitheater gebouwd voor onze bedwelmende passies, de cultus van de eigen essentie, het kruispunt van riten die de weelde vieren als hun religie. Het is de wierook die brandt in het donker zoals ogen vol passie. Een liefdesbrief zolang dat hij een hele bibliotheek kan vullen. Het is de intimiteit van een bloeiende roos, de ontbrekende helft van de appel, de zachte kracht van de ceder, de dodelijke verleiding van het lelietje-van-dalen. Het is een rivier van passie die stroomt in het midden van een stad. De volwassen Cambodjaanse oud bereikt de neus zoals een koningin het hof betreedt; aangekondigd door het luiden van de gong, haar spoor kostbaarder dan goud. Welkom bij Alexandria: de mooiste belegering in de geschiedenis.

OVERGAVE ZAL DE GROOTSTE PRIJS ZIJN  

info en prijzen klik hier


nieuwe geuren van Mancera!

Mancera Black Vanilla

Black Vanilla is een poederachtige vanilleparfum. Ondanks de warmte van deze ingrediënten is de geur gecombineerd met bloemen voor een bloemig resultaat welke je keer op keer zal verrassen!

*        top:     Calabrische bergamot, zwarte bes, kokosnoot, witte perzik

*        hart:   Bulgaarse roos, viooltje, Egyptische jasmijn

*        basis:  Madagascar vanille, witte musk


naar de webshop

CARNER – BARCELONA The FLORAL Collection

CARNER – BARCELONA

The FLORAL Collection

NIEUW: DE BLOEMEN COLLECTIE

Carner Barcelona nu met drie nieuwe geuren: BESOS, LATIN LOVER & SWEET WILLIAM. klik hier voor prijzen en meer info


BESOS, overladen met kusjes, een romantisch sprankelend en zacht parfum.

Tonen van zwarte peper, mandarijn, jasmijn en vanille vormen samen een explosie van passie. De verdovende mix van kruiden zullen alle zintuigen prikkelen en sprankelen met emotie. We zien hier de liefde van Sara voor haar drie kleine jongens, die ze graag overlaadt met kusjes en knuffels. Zacht en liefdevol.

 

Top: Italiaanse mandarijn, zwarte peper van Madagskar. Midden: Jasmijn sambac absolu en Iris absolu. Basis: bezoin van Laos, vanille en musk

 

 

LATIN LOVER, “we brengen het provocerende, verleidelijke van de Latin Lover, een verslavende geur vol met karakter en gemaakt met liefde”.

Trekt de aandacht van alle zintuigen, vangt en creëert vonken van verlangen. Soepele verleiding en warmbloedige passie, een aroma dat je in verrukking brengt.

 

Top: Italiaanse bergamot, Ylang-Ylang van Moheli, Chinese Magnolia. Midden: viooltje absolu, Jasmijn sambac absolu, Franse narcis absolu. Basis: Bezoin van Laos, Indonesische Patchoeli, witte musk

 

 

SWEET WILLIAM  Een hoffelijke verlangen naar liefde, we brengen Sweet William, een aantrekkelijk parfum, die lieve Willem.

Hopeloos verliefde vrijgezellen lieten hun portret schilderen met een rode anjer, het symbool van hun zoektocht naar de ware liefde. Exotische kruiden zoals witte peper met het poëtisch rozenwater, ylang-ylang en iris geven een langdurige rijkdom en de essentie van de adel. Een geur die zal charmeren en de ziel zal beïnvloeden.

 

Top: Witte peper, cardamom, kaneelschors, galangal (Laos wortel).

Midden: Dianthus superbus scentrek = Prachtanjer, Ylang-Ylang, rozenwater extract, tabaksbloem.

Basis: Ambrarome=leerachtige ambergris met vleugje peper, teer, tabak en koffie

Sturax = afkomstig van de Benzoin boom, Iris van Florence, Vanille absolu

 

Neus: Rodrigo Flores-Roux

 

Verkrijgbaar in 50 en 100 ml, witte verpakking met gouden opdruk en witte houten dop.

Verkoopprijs: € 95, - en € 145,--zondag 11 juni---- Zomerkriebels, hele stad gezellige kraampjes, ook bij ons koopzondag.

zondag 11 juni is het ook bij ons koopzondag  ----   Zomerkriebels, hele stad gezellige kraampjes.nieuw! Histoires De Parfums This Is Not A Blue Bottle 1.2 en 1.3

Histoires De Parfums This Is Not A Blue Bottle 1.2 en 1.3 voor meer info ga naar de shop


This perfume was created from an irresistible aldehyde and the hypnotic call of bitter orange notes. Amber tattooed skin is set afire with desire and plunged into the mysterious abyss of patchouli emotion.

This time HISTOIRES DE PARFUMS is not telling a tale, nor citing a novel or poem. This blue page is yours to fill as no one else can. It’s up to you to be the author of your own story.

"I have always felt that there is no rhyme or reason to how scent makes us feel. It’s a magnetic and primal sense. I made HISTOIRES 15 years ago as a concept brand to tell the stories of exceptional individuals. I made This is Not a Blue Bottle as a pre-concept, something that is only emerging, whose story does not exist until it is on the skin."—Gérald Ghislain, ParfumeurThis Is Not A Blue Bottle 1.2 van Histoires de Parfums is een bloemig houtachtige musk geur voor dames en heren en werd uitgebracht in 2017. 


top: klimop en roze peper;

hart: lelietje-van-dalen, sering en ylang-ylang; 

basis: sandelhout, vanille en white musk.
This Is Not A Blue Bottle 1.3 van Histoires de Parfums is een Leerachtige geur voor dames en heren. This Is Not A Blue Bottle 1.3 werd uitgebracht in 2017.


top: bloed sinaasappel.

hart: saffraan en roos. 

basis: leder en patchouliblad.


verkrijgbaar in 60ml en 120ml   Blijf ook op de hoogte

Like onze facebookpagina hiernaast om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes,

workshops en andere leuke weetjes.

Daarnaast kunt u zich hieronder aanmelden oor onze nieuwsbrief, met kortingsacties, geur uitleggen en andere items


Facebook