Nieuws


aangepaste openingstijden

vanwege het corona virus hebben wij onze openingstijden van de winkel aangepast.
 
dinsdag t/m zaterdag 11.00--17.00 uur
 
de aankopen in de webshop kunnen gewoon gedaan worden en worden zo snel mogelijk verwerkt met de zelfde zorgen als gewoonlijk.
zet bij de opmerkingen van welke geuren je graag een proefje wilt hebben

 


nieuwe parfum uitgave Xerjoff Oud Stars

XERJOFF OUD STARS LUXOR  

Onder oude beschavingen is de Egyptische zeker een van de meest fascinerende. Een goed uitgedrukt voorbeeld van zijn grootheid is de stad Luxor. Oud Stars Luxor van Xerjoff is een oosterse en frisse parfum die de pracht van een beschaving oproept, die ons nog steeds betovert met de schoonheid van zijn vormen, kleuren en schilderijen.

Ceylon kaneel, leer, wierook, Atlascederhout, tabak en mirre, Indonesische patchouli, een mix van Cambodjaanse en Thaise oud, Indische Cypriol en kardemom; kostbare elementen die samen Luxor tot een parfum maken die onze reukervaring kan verrijken en ons kan begeleiden in nieuwe, stimulerende universums, die steeds nieuwe, intense emoties inspireren.

·        top: kardemom, leder, Ceylon kaneel

·        hart: wierook, Atlascederhout, tabak, mirre

·        basis: Indonesische patchouli, Cambodjaanse oud, Thaise oud, Indiase cypriol

verkrijgbaar in luxe 50ml sprayflacon, HIER BESTELLEN   


Scotch and Shave workshop


                          

 

"Scotch and Shave"

 

donderdagavond 19 december 2019

Gladder als nooit te voren!

tijdens deze avond gaan we je laten ervaren hoe jij thuis zelf het beste nat kunt scheren met een DE Safety Razor of Mach3 en een dassenharenscheerkwast en hoe te onderhouden.

En... Jock Shaw van Schotchandfolk houdt een proeverij van 6 verschillende single malt whiskey's.


donderdagavond 19 december, inloop 19.00 uur  aanvang 19.30 uur  en einde +/- 23.00 uur. 
Aanmelden?   
webshop Parfumerie Linnewiel

of bel 026 4454700  
heerlijke zomerse geur! nieuw van BOIS 1920


De zoete intensiteit van de frisse mandarijn in combinatie met de kruidige maar lichte gember herinneren, samen met de zachtheid van de framboos en aardbei aan de fruitige geuren van een warm zomerlandschap. De marinenoten voeren je naar de kust waar jasmijn en amber je introduceren aan de warme musk en vanille.

 

INSIEME is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de BOIS 1920 Benelux distributeur Edward Kloppenburg van AAFKE’S.

 

  • top: mandarijn, gember, framboos, aardbei
  • hart: zeenoten, jasmijn
  • basis: musk, amber, vanille


meer info


nieuw CANNABIS COLLECTION

meer info klik hier

 

VERRASSEND - VERLEIDELIJK - INTRIGEREND  
Een zintuiglijke ervaring zonder vooroordelen voor diegenen die ervan houden verbaasd te zijn zonder de intensiteit van unieke geuren te verliezen. 
 
UNIEK  
Het is het enige doel van de BOIS 1920 CANNABIS collectie, dankzij een levendige olfactorische combinatie vol originaliteit, vitaliteit en energie. 
 
 CANNABIS    -    CANNABIS FRUTTATA 
 

                                                                    meer info klik hierNIEUW! SHAMAL Goed nieuws voor de liefhebbers van de Nobile 1942 Deluxe Collectie!

NIEUW! SHAMAL

Goed nieuws voor de liefhebbers van de Nobile 1942 Deluxe Collectie! Naast de geuren RUDIS, MALIA en 1..1 is er sinds kort een nieuw parfum bijgekomen, genaamd SHAMAL. Net als de voorgaande parfums is ook SHAMAL verpakt in een  handgemaakte leren doos. SHAMAL Er is een moment in de woestijn die toeschouwers in totale extase achterlaat. Het gebeurt wanneer de dag plaats maakt voor de nacht en de lucht transformeert, waarbij schaduwen van zwart naar blauw worden waargenomen en de sterren de hemel vullen om de maan gezelschap te houden. Je moet toegeven – het is adembenemend. Uniek en onweerstaanbaar. De parelvisser die op zijn rug ligt en geniet van […]

meer info klik hier

Nobile1942-Shamalnieuw! AMOUGE IMITATION eau de parfum

Amouage introduceert in juli 2018 het Amouage Imitation

nu op voorraad dames of heren


Deze Amouage parfum is een olfactieve imitatie van het opvallende multiculturalisme in 1970 in de wereldstad New York. Amouage Imitation is een bloemig eerbetoon aan dit iconische tijdperk. Het chypre, bloemige parfum opent met de geur van roos, ylang-ylang, oranjebloesem en jasmijn. Het hart bestaat uit geurenoten van zwarte bes, zoethout en aldehyden. De basis van Amouage Imitation wordt gevormd door wierook, sandelhout en patchoeli. Het Amouage parfum wordt gepresenteerd in een veelzijdige en opvallende flacon. Deze flacon staat wederom symbool voor het multiculturalisme. 

Imitation Man van Amouage benadrukt de gedurfde vrijheid; levendig, vol contrasten en onstuimigheid. De abstracte, expressionistische vormgeving van de flacon en verpakking is een eerbetoon aan Andy Warhol en symboliseren de kleurrijke, culturele smeltkroes New York City. Dit parfum van Amouage bevat Swarovski-kristal in kleuren van topaas en aurora voegt een vleugje mysterie en extravagantie toe.

Imitation Woman van Amouage is een bloemige aldehydegeur die lieflijk, zoet en sensueel is. De abstracte, expressionistische vormgeving van de flacon en verpakking is een eerbetoon aan Andy Warhol en symboliseren de kleurrijke, culturele smeltkroes New York City. Dit parfum van Amouage bevat Swarovski-kristal in kleuren van topaas en aurora voegt een vleugje mysterie en extravagantie toe.
ALEXANDRIA III Xerjoff oud stars collection

Nieuw!  ALEXANDRIA III Xerjoff oud stars collection


XERJOFF lanceert de nieuwe Alexandria III; gekenmerkt door een textuur met een oosterse charme. Vanuit olfactorisch oogpunt heeft het parfum kenmerken van Alexandria II maar nu met een rijke invloed van Bulgaarse roos en Laotiaanse Oud.  Elementen die gecombineerd met kaneel, rozenhout, lavendel, cederhout, lelie-van-dalen, amber, sandelhout, musk en vanille zorgen voor een boeiend en intrigerend parfum. 

Een bedwelmende reis door de Oriënt.


ALEXANDRIA III Xerjoff oud stars collection

Nieuw!  ALEXANDRIA III Xerjoff oud stars collection


XERJOFF lanceert de nieuwe Alexandria III; gekenmerkt door een textuur met een oosterse charme. Vanuit olfactorisch oogpunt heeft het parfum kenmerken van Alexandria II maar nu met een rijke invloed van Bulgaarse roos en Laotiaanse Oud.  Elementen die gecombineerd met kaneel, rozenhout, lavendel, cederhout, lelie-van-dalen, amber, sandelhout, musk en vanille zorgen voor een boeiend en intrigerend parfum. 

Een bedwelmende reis door de Oriënt.

Blijf ook op de hoogte

Like onze facebookpagina hiernaast om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes,

workshops en andere leuke weetjes.

Daarnaast kunt u zich hieronder aanmelden oor onze nieuwsbrief, met kortingsacties, geur uitleggen en andere items


Facebook