Merken

Teo Cabanel

TEO CABANEL

In 1893 is de Cabanel Company opgericht in Algiers, door een doctor en apotheker. Het bedrijf legt zich toe op het creëeren van colognes, voornamelijk extracten voor zakdoekjes en een aantal presticieuze colognes zoals: Demoiselle de Paris, Frina, Yasmine etc. Vanuit zijn eigen sinaasappel plantage, levert hij de ingrediënten voor de parfumindustrie. Dankzij het groeiende succes vestigt Cabanel zich in 1908 in Parijs. The Duchess of Windsor, die hem ontdekt maakt hem direct tot haar favourite huisparfumeur en hij krijgt daardoor een brede bekendheid. Zijn exclusieve clientèle bestaat niet alleen uit bekenden, maar ook pharmaceutische coőperaties en apothekers. 
Téo Cabanel legt zich toe op het creëren van luxe parfums. “Onze klanten zullen een wereld van originele geuren ervaren in de voetstappen van de Franse parfum traditie”. Met Téo Cabanel zullen zij het concept van totale sophisticatie herontdekken. Daarom besteden we veel aandacht aan de producten om deze met de grootste zorg in de beste kwaliteiten te leveren. We staan voor de kwaliteit van onze geuren, de elegantie van de fles en verpakking: Téo Cabanel Onze parfums verdienen de beste natuurlijke elementen, 100% puur en natuurlijk. Alleen de meest onverwachte en delicate geuren inspireren de Téo Cabanel creaties. Om de beste parfum te creëren, hebben we de beste expert, Jean-François Latty. Een autoriteit op het gebied van hoogwaardige en luxe parfums die onze geuren creëert.

populair Teo Cabanel Early Roses eau de parfum 50ml
Teo Cabanel Early Roses eau de parfum 50ml sprayroos met jasmijn, roze peper, musk, amber, hout...

€90,00

populair Teo Cabanel JULIA 100 Ml
Teo Cabanel JULIA  Ingredientenmandarijn, rabarber, zwarte bes, jasmijn (Egypte), viooltjes, hyacint, sandelhout, wierook, cistus, framboos, muskverkrijgbaar in 50 en 100 Ml..

€114,99

populair Teo Cabanel Lace Garden 100ml
Teo Cabanel Lace Garden ingrediënten:citroen, ylang ylang, magnolia, oranje bloesem, jasmijn, tuberoos, benzoine, vanille, poederig en hout akkoordverkrijgbaar in 100ml spray..

€145,00

populair TEO CABANEL MELOE eau de toilette 50ml
TEO CABANEL MELOE eau de toilette 50ml spraybergamot, mandarijn, lemon, lavendel, basilicum, neroli, oranjebloesem, jasmijn, nootmuskaat, crystal moss, musk, amber akkoord..

€85,00

Blijf ook op de hoogte

Like onze facebookpagina hiernaast om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes,

workshops en andere leuke weetjes.

Daarnaast kunt u zich hieronder aanmelden oor onze nieuwsbrief, met kortingsacties, geur uitleggen en andere items


Facebook