Merken

Andy Tauer

Andy Tauer

'Je moet de absolute vrijheid hebben om mooie geuren te creëren. En je hebt tijd nodig. En de beste ingrediënten die je kunt krijgen. Dat is de ware mysterie hoe mooie geuren te creëren.'

Andy Tauer heeft nooit de kunst van het parfum maken bestudeerd in een school. Hij is een zuiver autodidact, begon zijn onderneming 6 jaar geleden in Zwitserland en verkoopt zijn parfums nu wereldwijd. Hij is 100% onafhankelijk en volgt zijn smaak en instinct. Hij beschouwt de parfumerie als een ambacht, en hij wil verbonden blijven met wat hij creëert.populair Andy Tauer 06 - Incense Rosé 50 ML
06 Incense Rose, Andy Tauer Parfums Een Oriëntaals bloemige geur voor dames. 06 Incense Rose werd uitgebracht in 2008. De Parfumeur achter dit parfum is Andy Tauer. Topnoten: Mandarijn (Clementine), Bergamot, Kardemom en Bulgaarse Roos; Hartnoten: Orris wortel (Iris Germanica) en Castoreum; Basisnoten: Labdanum, Patchouli, Texaanse ceder, Vetiver, Wierook, Harsen en Mirre.Verkrijgbaar in 50 ML..

€125,00

populair Andy Tauer 08 - Une rose chyprée 50 ML
08 Une Rose Chypree Andy Tauer Parfums Een chypre bloemige geur voor dames. 08 Une Rose Chypree werd uitgebracht in 2009. De Parfumeur achter dit parfum is Andy Tauer. Topnoten: Kaneel, Laurierblad, Bergamot, Citroen en Mandarijn (Clementine)Hartnoten: Bulgaarse Roos, Roos en Bourbon Geranium; Basisnoten: Labdanum, Eikenmos, Patchouli, Vetiver en Vanille. Verkrijgbaar in 50 ML..

€150,00

populair Andy Tauer 10 Une Rose Vermeille  50 ML
10 Une Rose Vermeille Andy Tauer ParfumEen bloemige fruitige gourmand geur voor dames. 10 Une Rose Vermeille werd uitgebracht in 2010. De Parfumeur achter dit parfum is Andy Tauer.Topnoten: Lavendel, Bergamot en Amalfi citroen;Hartnoten: Roos, Viooltje en Framboos;Basisnoten: Sandelhout, Amber, Tonkaboon en Vanille. Verkrijgbaar in 50 ML..

€150,00

Blijf ook op de hoogte

Like onze facebookpagina hiernaast om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes,

workshops en andere leuke weetjes.

Daarnaast kunt u zich hieronder aanmelden oor onze nieuwsbrief, met kortingsacties, geur uitleggen en andere items


Facebook