Nobile 1942 FOUGÈRE eau de parfum

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • EUR

    110,00

  • Excl. BTW: €90,91
 
  Buy now  

Tags: FOUGERE, Nobile, 1942, eau de parfum


FOUGÈRE NOBILE 1942.  Een olfactief portret van een gentleman – 1946.

 

Een fougère akkoord, in die tijd zeer avantgardistisch. Een sprankelende suggestieve top van water en bittere soda om de positieve visie op de toekomst te accentueren.

Een Fougère akkoord dat zijn toewijding symboliseert aan de familie. Het is op zich al een verwijzing naar de natuur als heiligdom, dankzij de noten van natuurlijke oorsprong.

Een fougère akkoord, dat verscheen voor het eerst in de late negentiende eeuw in twee innovatieve geuren door twee illustere Maisons, dat was echter niet succesvol tot de jaren zestig toen zijn progressieve aantekeningen uitgroeide tot een moderne klassieker. Dit benadrukt zijn opening naar de wereld, zijn interesse in andere realiteiten ook buiten Italië.

Een fougère akkoord om zijn grote charme te onthullen en te zoeken naar dat speciale detail dat hem aantrekkelijk maakt, een mondaine man. Hij draagt een geur die hoort bij niemand, met nadruk op zijn individualiteit, moed en sterke persoonlijkheid en aantrekkelijk voor veel vrouwen.

Tot slot, een Fougère akkoord voor zijn band met traditie. Het verleden leidt hem, met het doel om een betere toekomst te bouwen. Een verleden gemaakt van suggestieve geuren zoals tabak, de geur van scheercrème, tonen van vanille en tonka boon.

 

   top: lavendel, bergamot, basilicum absoluut, zwarte peper

  hart: elemi, geranium, aldehyde, tabak

   basis: vetiver, tonka boon, sandalwood, witte musk

 

verkrijgbaar in 75ml


Blijf ook op de hoogte

Like onze facebookpagina hiernaast om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes,

workshops en andere leuke weetjes.

Daarnaast kunt u zich hieronder aanmelden oor onze nieuwsbrief, met kortingsacties, geur uitleggen en andere items


Facebook