BOIS 1920 YOUTH MAGIA 100 ml

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • EUR

    130,00

  • Excl. BTW: €107,44
 
  Buy now  

Tags: MAGIA, YOUTH, 1920, citrusvruchten, sandelhout, amber, jasmijn, muskus


BOIS 1920  YOUTH MAGIA 100 ml

YOUTH distilleert de eeuwige lente van onze passies in een nieuwe lijn van exclusieve geuren die aansluit bij de prestigieuze BOIS 1920 parfumcollectie. De inspirerende creatieve aanpak, het meesterlijk vakmanschap en de zorgvuldige selectie van de beste grondstoffen zijn vertaald in vier sterke expressieve geuren; MAGIA, VIRTÙ, ROSA 23 en ANCORA AMORE.
YOUTH is geboren, een expressieve reis door de zorgeloze essentie van de "onbezorgde jaren", in vier schitterende creaties met elk een sterke persoonlijkheid. Een geurige eerbetoon aan emoties die ons motiveren en inspireren; vreugde, liefde, optimisme en luchthartigheid. De geurende uitdrukking van de meest pure, kostbare en onvergetelijke gevoelens.
De klassieke olfactorische harmonieën smelten met heldere ongebruikelijke contrasten. Zij tonen de charme van een parfum in een frisse en verleidelijke collectie in een etherische essentie van een tijdloze schoonheid.

MAGIA
De vonk die een passie ontbrandt en de zintuigen schudt, in een omhelzing van citrusvruchten en dierlijke noten. Als een gloed presenteren bergamot en mandarijn een sensueel hart van sandelhout en amber; verlevendigd door stralende jasmijnbloemblaadjes. De basisnoten verrassen de zintuigen door de geur te omhullen in de intense sensualiteit van muskus en met het diepe en onweerstaanbare aantrekkingskracht van dierlijke noten.

Blijf ook op de hoogte

Like onze facebookpagina hiernaast om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes,

workshops en andere leuke weetjes.

Daarnaast kunt u zich hieronder aanmelden oor onze nieuwsbrief, met kortingsacties, geur uitleggen en andere items


Facebook