CoSTUME NATIONAL 21 50 ml

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • EUR

    78,00

  • Excl. BTW: €64,46
 
  Buy now  

Tags: CoSTUME, NATIONAL, 21, EAU, DE, PARFUM


21 van CoSTUME NATIONAL is een houtachtig bloemige musk geur voor dames en heren. 21 werd uitgebracht in 2007.

THE STYLE

De tijdloze benadering van de stijl van Costume Nation vindt zijn wortels in de esthetiek van Rock'n'Roll met een sexy en sterke attitude. Het Costume National silhouet is zich van het lichaam bewust en de dominante

kleuren van gaan van zwart naar grijs en worden verrijkt met levendige kleuraccenten. De Costume National vrouw is vol zelfvertrouwen, met een sterke persoonlijkheid, zeer dynamisch en bewust van de wereld om haar heen. De Costume National man is modieus, krachtig en heeft een duidelijk eigen personality.


SCENTS

De geuren zijn een logische stap van het label om een compleet Costume National universum te creëren: negen goede en sensuele geuren, allemaal tijdloze en unieke creaties, met een verfijnd en eigen karakter. De geuren herinterpreteren de edelste ingrediënten van parfums - amber, sandelhout, saffraan, jasmijn - de essentie om een Costume National man of vrouw te zijn. De pure en sensuele vormen van de flacons werden gebeeldhouwd door Ennio Capasa himself. Hoogste tijd om bij Parfumerie Linnewiel te ontdekken of jij je ook herkent in één van de heerlijke geuren van Costume National!


21 is gelanceerd om de 21ste verjaardag van Costume National te vieren, wentelt 21 in de uitdaging van het creëren van een sterke en onderscheidende geur van pure, delicate ingrediënten. Uniek en onvergetelijk.


top: oranjebloesem, amber, melk, kasjmier hout, saffraan

hart: labdanum, karwijzaad, eikenmos, bergamot, peper

basis: tonkaboon, patchouli, vanille, scharlei, vetiver, ceder, muskus

verkrijbaar in 50 ml en 100 ml


Blijf ook op de hoogte

Like onze facebookpagina hiernaast om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes,

workshops en andere leuke weetjes.

Daarnaast kunt u zich hieronder aanmelden oor onze nieuwsbrief, met kortingsacties, geur uitleggen en andere items


Facebook