Casamorati 1888 by Xerjoff La Tosca eau de parfum 100ml

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • EUR

    255,00

  • Excl. BTW: €210,74
 
  Buy now  

Tags: La, Tosca, Casamorati, Xerjoff, parfum


Casamorati 1888 by Xerjoff La Tosca eau de parfum 

Een Chypre Bloemige geur voor dames. Dit is een nieuw parfum. La Tosca werd uitgebracht in 2015. De Parfumeur achter dit parfum is Chris Maurice. De Xerjoff Casamorati collectie, van het roemrijke historische merk uit Bologna, wordt verrijkt met een nieuw parfum. Een parfum die de prachtige erfenis van de traditioneel verfijnde Italiaanse smaak en de zoektocht naar schoonheid weerspiegelt.

La Tosca is de naam van deze nieuwe Casamorati creatie; geïnspireerd op de beroemde opera gecomponeerd door Giacomo Puccini in 1900.

De 'ouverture' is gecomponeerd met een levendige mediterrane citrus, terwijl het hart zich ontvouwt met een gepassioneerd kenmerkend Italiaans bloemenboeket; een bedwelmende mix van roos en eucalyptus.

De slotakte, met zijn succesvolle combinatie van muskus, amber en vanille, is een eerbetoon aan een echt dramatische opera waarin de heldhaftigheid wordt gecombineerd met liefde en passie.

Met zijn subtiele en fijn afgestemde mix van elementen herhaalt La Tosca, met moeiteloze charisma, de essentiële kenmerken van de Casamorati parfums. Een merk dat de oude Italiaanse tradities voor het bedenken en realiseren van parfums met haar intense en verfijnde geuren via haar collecties levend houdt en ons in onze huidige tijd omhullen met de gratie en elegantie van vervlogen tijden.

Trouw aan de Casamorati traditie, is speciale zorg besteed aan de verpakking: de La Tosca fles is uitgevoerd in een nieuwe mat paarse kleur, terwijl de doos is uitgevoerd met de replica van een Jugenstil-illustratie, geïnspireerd op posters uit de tweede helft van de negentiende eeuw, toen deze stijl erg populair was.


Topnoten: Italiaanse citroen  Groene mandarijn    

Middennoten: Bulgaarse Roos  Eucalyptus  Viooltjesblad      

Basisnoten: Patchouli  Muskus  Amber  Madagascar Vanille        Blijf ook op de hoogte

Like onze facebookpagina hiernaast om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes,

workshops en andere leuke weetjes.

Daarnaast kunt u zich hieronder aanmelden oor onze nieuwsbrief, met kortingsacties, geur uitleggen en andere items


Facebook