BOIS 1920 Itruk 100 ml

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • EUR

    320,00

  • Excl. BTW: €264,46
 
  Buy now  

Tags: Itruk, bois 1920, 100 MLBOIS 1920  Itruk 100 ml een explosie van frisheid en helderheid

BOIS 1920 (Bottega Italiana Spigo) symboliseert de liefde van de familie Galardi voor het maken van parfums. Het begint allemaal in 1920 wanneer Guido Galardi, de oprichter, met het experimenteren van zijn eerste formules begint. Hij verzamelt daarvoor de lavendel die groeit in de velden op de heuvels rondom Florence. Guido's gevoel en vakmanschap worden doorgegeven aan zijn kleinzoon Enzo die, op 13-jarige leeftijd, regelmatig de grote experts van parfums, begint te ontmoeten. In 1985 maakt Enzo van zijn passie zijn beroep.

Enzo Galardi creëert ter ere van zijn grootvader Guido de collectie BOIS 1920. Hij interpreteert de originele formules uit 1920 naar onze tijd en gebruikt voor de samenstelling uitsluitend de fijnste en puurste grondstoffen. 

Verdeeld over uiteenlopende collecties bestaat de BOIS 1920 collectie uit 24 verfijnde en unieke eaux de parfum met complexe en intrigerende boeketten. Zij kenmerken zich door een lange houdbaarheid in oogstrelende verpakkingen met flacons, gemaakt door een Toscaanse meester- glasblazer, van gematteerd opaalglas, rijkelijk verguld met 24-karaats bladgoud, met de hand gekleurd tot aan het gebruik van gekleurd glas.

De dop, gemaakt van kostbaar ebbenhout of uit met emaille afgewerkt staal, harmonieert met het logo van BOIS 1920 moeiteloos met de flacon.


     

                                                                                       Itruk van Bois 1920

Itruk van Bois 1920 is een Oriëntaalse Houtachtige geur voor dames en heren. Een nieuw parfum, uitgebracht in 2015. De parfumeur achter dit parfum is Enzo Galardi. 


top: kardemom, jeneverstruik, karwijzaad, zwarte en rose peper         

hart: orris wortel (iris germanica), patchouli, nootmuskaat       

basis: vanille, tonkaboon, amber, agarhout (oud), wierook  


Blijf ook op de hoogte

Like onze facebookpagina hiernaast om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes,

workshops en andere leuke weetjes.

Daarnaast kunt u zich hieronder aanmelden oor onze nieuwsbrief, met kortingsacties, geur uitleggen en andere items


Facebook