Merken

BAUME.BE

BAUME.BE

HET VERHAAL van het ontstaan van de BAUME.BE scheerartikelen

Karl Indigne maker en ontwikkelaar van BAUME.BE,  heeft een erg gevoelige huid. Sinds enkele jaren gebruikte hij daarom een alcoholvrije, kalmerende en hydraterende balsem als aftershave. Maar op een dag blijkt  dat zijn favoriete aftershave niet meer te verkrijgen is. Wat nu? Opnieuw een zoektocht starten? Via internet bestellen? Of… waarom niet zelf maken! En dat gebeurde.

Voor hij het goed en wel besefte  zat hij midden in de cosmetica business. En wat blijkt, er zijn meer mannen die te kampen hebben met een droge of gevoelige huid vandaar het succes van zijn producten. Maar los van de commerciële doelen is hij nog steeds op zoek naar producten voor een perfecte scheerbeurt. Die zoektocht kan je volgen op zijn blog. 

populair BAUME.BE  scheercreme
Scheercrème prima geschikt voor het comfortabel scheren van de gevoelige of droge huid. Comfortabel en probleemloos scheren, zodat u geen huidirritaties na het scheren zult hebben. Bestanddelen: Glycerine, kokosolie, soja olie, shea boter en wortelolie. Bevat geen parabenen. ..

€23,95

populair BAUME.BE Aftershave balsem 100 ML
BAUME.BE is een verkoelende en zalvende beloning na het scheren. De subtiele geur en de unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten van deze Aftershave Balsem zorgen voor een kalmerend effect tegen o.a. scheerbrand. Deze balsem beschermt en voedt de huid tegelijk. Intensief hydraterend Anti-allergisch Alcoholvrij Natuurlijke ingrediënten100 ml..

€29,95

populair BAUME.BE Pre Shave Gel
Wat een geweldig product vóór het scheren en erg effectief! Een beetje van dit Baume.Be vóór het scheren en je geniet tijdens je scheerbeurt! Anders dan de typische vóór het scheren olieen is  dit verkoelende gel  een mix van mannelijke houtachtige geur, essentiële oliën en extracten..

€19,90

Blijf ook op de hoogte

Like onze facebookpagina hiernaast om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes,

workshops en andere leuke weetjes.

Daarnaast kunt u zich hieronder aanmelden oor onze nieuwsbrief, met kortingsacties, geur uitleggen en andere items


Facebook