Nieuwsnieuw! AMOUGE IMITATION eau de parfum

Amouage introduceert in juli 2018 het Amouage Imitation

nu op voorraad dames of heren


Deze Amouage parfum is een olfactieve imitatie van het opvallende multiculturalisme in 1970 in de wereldstad New York. Amouage Imitation is een bloemig eerbetoon aan dit iconische tijdperk. Het chypre, bloemige parfum opent met de geur van roos, ylang-ylang, oranjebloesem en jasmijn. Het hart bestaat uit geurenoten van zwarte bes, zoethout en aldehyden. De basis van Amouage Imitation wordt gevormd door wierook, sandelhout en patchoeli. Het Amouage parfum wordt gepresenteerd in een veelzijdige en opvallende flacon. Deze flacon staat wederom symbool voor het multiculturalisme. 

Imitation Man van Amouage benadrukt de gedurfde vrijheid; levendig, vol contrasten en onstuimigheid. De abstracte, expressionistische vormgeving van de flacon en verpakking is een eerbetoon aan Andy Warhol en symboliseren de kleurrijke, culturele smeltkroes New York City. Dit parfum van Amouage bevat Swarovski-kristal in kleuren van topaas en aurora voegt een vleugje mysterie en extravagantie toe.

Imitation Woman van Amouage is een bloemige aldehydegeur die lieflijk, zoet en sensueel is. De abstracte, expressionistische vormgeving van de flacon en verpakking is een eerbetoon aan Andy Warhol en symboliseren de kleurrijke, culturele smeltkroes New York City. Dit parfum van Amouage bevat Swarovski-kristal in kleuren van topaas en aurora voegt een vleugje mysterie en extravagantie toe.
NIEUWE GEUR CASAMORATI: Dolce Amalfi!

NIEUWE GEUR CASAMORATI: Dolce Amalfi!  ga naar webshop

Casamorati 1888 Dolce Amalfi is een Oriëntaalse geur voor dames en heren.

topnoten zijn appel, saffraan, kweepeer en kardemom;

hartnoten zijn kruidnagelen, wierook en tolubalsem;

basisnoten zijn vanille, tonkaboon, ceder, muskus en amber

.   


NIEUW IN ONS ASSORTIMENT XJ17/17 Stone Label Collection Xerjoff

XJ17/17 Stone Label Collection Xerjoff     

XJ17/17 Stone Label Collection Xerjoff   

De meest exclusieve collectie is de XJ17/17 lijn, geïnspireerd door de artisanale parfumtraditie van Grasse. Het zijn klassieke, mooi gemaakte parfums die bijzonder goed houden. Liefhebbers van rozengeuren moeten beslist Damarose proberen, fans van iris zullen de interpretatie van Irisss kunnen smaken. Homme roept zo de bibliotheek van een kasteelheer op: waar het ruikt naar zware velours gordijnen,  een nasmeulend haardvuur en het ingevette leer van een versleten Chesterfield. De geuren zijn als parfumextracten ook in superdeluxe edities verkrijgbaar, in flacons van artisanaal Murano glas of handgeslepen bergkristal.

XJ17-17 STONE LABEL

Uit de natuurlijke ruwe elegantie van de natuur worden de nieuwe XJ17-17 50 ml en 100 ml flessen door het huwelijk tussen de schoonheid van de aarde en de artistieke hand van de mens voortgezet. Eerst alleen beschikbaar in de Limited Edition Murano collectie, bieden de nieuwe XJ17-17 flessen een natuurlijke uitbreiding van de XERJOFF collectie. Elke fles is voorzien van een met de hand gesneden en met de hand gepolijste steen. Elke fles bevat een prachtig vervaardigd parfum die de verbondenheid tussen de mens en de natuur vertegenwoordigt. Geen twee flessen zijn hetzelfde. Alleen de werelds beste ingrediënten uit alle hoeken van de wereld worden gebruikt om deze meesterlijke parfums te creëren.

TOEGEPASTE STENEN: ELLE - Leopard Skin  IRISSS - Malachiet  XXY - Lapis Lazuli  DAMAROSE - Red Tiger Eye  RICHWOOD - Kalahary Stone  HOMME - Black Obsidian

MEER INFO KLIK HIER


Heel erg lekker! Kom morgen testen. Eerste tien krijgen een minispraytje om thuis uit te proberen.

CASAMORATI LIRA

.

LIRA is a femme fatale with gourmand vibes of caramel, sparkling citrus, refreshing lavender, and soft spicy core composed of cinnamon and licorice to deliver an intoxicating twist. 


Heel erg lekker! Kom morgen testen. Eerste tien krijgen een minispraytje om thuis uit te proberen.  ga naar de webshopAMOUAGE MYTHS

NIEUW-NIEUW

De eerste cyclus van het AMOUAGE verhaal werd weergegeven in de parfums: Jubilation en Fate. Elke nieuwe introductie vond zijn inspiratie in opera muziek, filmkunst en filosofie.

De tweede cyclus van het AMOUAGE verhaal wordt weergegeven In MYTH…..een mythe, een vertelsel, een sprookjesachtig gebeuren. Het is het verhaal van de creatieve ontwikkeling van Christophor Chong…zijn artistieke evolutie als “een portret van een Leven “. Christophor Chong grijpt terug op zijn levenservaring en vermengt deze met vormen en ideeën van Kunst. Om zijn Wereld door middel van parfum creaties uit te beelden en te verduidelijken. MYTH…het is zijn Wereld.

Amouage’s Myths Man is a surreal mirage of oriental elements intoxicated with enigmatic tones of smoke and wood, creating a fusion of dream and ambivalence. The scent opens with refreshing notes of orris and chrysanthemum, before spiralling into heady accords of rum, leather and labdanum.

Amouage - Myths for Woman Eau de Parfum 

Amouage’s Myths eau de parfum is inspired by surrealism. Featuring floral facets of violet, patchouli and carnation, this mesmerising fragrance spirals into a heart of dark nuances - including leather and musk - lending it a mysterious, ambivalent tone.Amouage - Myths for Man en Woman Eau de Parfum 100ml


INTRODUCTIE ROSENDO MATEU PARFUM

Rosendo Mateu is het levende voorbeeld van een self-made man, dit wordt weerspiegeld in zijn werk en vooral in zijn perfectionisme dat elk van zijn creaties raakt. Rosendo is al 40 jaar één van de specialisten bij Puig, één van 's werelds meest prestigieuze parfumbedrijven. Gedurende die tijd heeft hij tientallen geuren ontwikkeld, die zijn persoonlijke signatuur dragen en de ambitie hebben om een combinatie van commercialiteit te bereiken samen met het creëren van een uniek product.

Na zijn werk voor enkele van de grootste internationale merken, wijdde Rosendo een deel van zijn tijd aan meer ambitieuze projecten, zoals de ontwikkeling van op maat gemaakte parfums, die hem ertoe bracht onderwerpen te bestuderen die zo uiteenlopend waren als de Griekse beschaving, het Romeinse Rijk of de schilderijen van Francis Bacon. Precies met het laatste ging hij een van de grootste uitdagingen aan die een geurdeskundige te wachten staat: een geur ontwerpen voor een tentoonstelling gewijd aan de Engelse schilder. Hij bracht maanden door met het bestuderen van de geur van verf, canvas, vochtigheidsgraad en zelfs de tijd dat Bacon leefde en werkte. Het resultaat geeft een idee van de mate van betrokkenheid die deze ervaren maestro bij elk van zijn projecten aanneemt.

ROSENDO MATEU / meer info en prijzen klik hier 


nieuw! Histoires De Parfums This Is Not A Blue Bottle 1.2 en 1.3

Histoires De Parfums This Is Not A Blue Bottle 1.2 en 1.3 voor meer info ga naar de shop


This perfume was created from an irresistible aldehyde and the hypnotic call of bitter orange notes. Amber tattooed skin is set afire with desire and plunged into the mysterious abyss of patchouli emotion.

This time HISTOIRES DE PARFUMS is not telling a tale, nor citing a novel or poem. This blue page is yours to fill as no one else can. It’s up to you to be the author of your own story.

"I have always felt that there is no rhyme or reason to how scent makes us feel. It’s a magnetic and primal sense. I made HISTOIRES 15 years ago as a concept brand to tell the stories of exceptional individuals. I made This is Not a Blue Bottle as a pre-concept, something that is only emerging, whose story does not exist until it is on the skin."—Gérald Ghislain, ParfumeurThis Is Not A Blue Bottle 1.2 van Histoires de Parfums is een bloemig houtachtige musk geur voor dames en heren en werd uitgebracht in 2017. 


top: klimop en roze peper;

hart: lelietje-van-dalen, sering en ylang-ylang; 

basis: sandelhout, vanille en white musk.
This Is Not A Blue Bottle 1.3 van Histoires de Parfums is een Leerachtige geur voor dames en heren. This Is Not A Blue Bottle 1.3 werd uitgebracht in 2017.


top: bloed sinaasappel.

hart: saffraan en roos. 

basis: leder en patchouliblad.


verkrijgbaar in 60ml en 120ml   
nieuw! Nobile 1942 1001 eau de parfumnieuw!  Nobile 1942 1001 eau de parfum Klik hier voor meer informatie en prijzen 
XERJOFF OUDSTARS ALEXANDRIA II EINDELIJK IN NEDERLAND VERKRIJGBBAAR

Xerjoff Oud Stars Alexandria II   INFO 

ALEXANDRIA II is de bouw van een droom.

Het is de onzichtbare stad gebouwd als het rijk van de goden in de bossen. Het is het amfitheater gebouwd voor onze bedwelmende passies, de cultus van de eigen essentie, het kruispunt van riten die de weelde vieren als hun religie. Het is de wierook die brandt in het donker zoals ogen vol passie. Een liefdesbrief zolang dat hij een hele bibliotheek kan vullen. Het is de intimiteit van een bloeiende roos, de ontbrekende helft van de appel, de zachte kracht van de ceder, de dodelijke verleiding van het lelietje-van-dalen. Het is een rivier van passie die stroomt in het midden van een stad. De volwassen Cambodjaanse oud bereikt de neus zoals een koningin het hof betreedt; aangekondigd door het luiden van de gong, haar spoor kostbaarder dan goud. Welkom bij Alexandria: de mooiste belegering in de geschiedenis.

OVERGAVE ZAL DE GROOTSTE PRIJS ZIJN  

info en prijzen klik hier

Blijf ook op de hoogte

Like onze facebookpagina hiernaast om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes,

workshops en andere leuke weetjes.

Daarnaast kunt u zich hieronder aanmelden oor onze nieuwsbrief, met kortingsacties, geur uitleggen en andere items


Facebook